Mi a véleményetek erről? 21L
Na szóval. Egy ideje hülyítget egy srác, mellesleg van csaja. Úgy tűnik, hogy akar is valamit, meg nem is.
Én semmi se mentem bele, a csaja miatt. Még szóban sem!
Ez nem 1-2 hetes dolog, már rég ezt csinálja. Arra gondoltam, hogy megleckéztetem.
Mivel bejön nekem, kicsit eljátszanék vele, aztán megmutatnám neki, hogy merre van az arra. Szóval fordulna a kocka.
A helyes az lenne, ha nem foglalkozom vele. Tudom. De mindennek két oldala van. Vendetta.
De az is lehet, hogy nem fogsz tudni leállni és elküldeni és benne leszel abban a kis etyepetyében.
(mondjuk nem te teszel rosszat)
szerintem nem jó ötlet, a barátnőjével szemben is szemétség lenne és neked se hiszem hogy jobb lenne utána
igazából még ő járna jól, hogy végül megkap egy kis időre (lehet többet amúgy se akarna)
Nem feküdnék le vele.
Ha mégis, nem járnék akkor sem rosszul.
Így van!:D jooooo nagy vendetta!:D fuu, jol kicseszel Vele!!:D még ekkora büntetést, hogy hagyod magad mikor barátnője van. Nagyon szomoru lesz... Nagyon megszivatod:o :D komolyan átgondoltad Te ezt?:))
Ezzel csak nyer. Küld el a bnőjének az üzeneteit. Az korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!