Hogy lehet ebből kikerülni? Néhányaknak állítólag azért nem kellek, mert tapsztaltlan és szűz vagyok 16/L
Figyelt kérdés
Néha úgy feltenném néhány pasinak a kérdést, hogy ha azért nem akarnak velem kezdeni, mert szűz vagyok, akkor az is maradok, és mit csináljak? Belegondolnak az ilyenek ebbe? Fiúk válaszát is várom! Csak ezért nem fogom egy buliban elveszíteni....2015. ápr. 3. 12:26
1/9 anonim válasza:
Attól, hogy néhány degenerált tuskónak ez fontos, még nem mindenki ilyen. Ne foglalkozz velük.
2/9 anonim válasza:
Szerintem a szüz lányok jobbak. 17f
3/9 anonim válasza:
Nincs miből kikerülnöd :)
Van egy csomó normális, értelmes srác, légy türelmes, míg találkozol eggyel. Az idiótákkal meg ne törődj.
4/9 anonim válasza:
Az én pasim is kezdett velem, és már nem is vagyok szűz. Az olyan pasikkal meg neked nem érdemes kezdened, aki azért nem akar veled lenni, mert szűz vagy, mert azok a lehető legnagyobb tahók.
5/9 anonim válasza:
Ez fura, általában fordítva van a lányok menekülnek a szűz fiúktól...
6/9 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, hogy szűz vagy. Azzal már igen, ha idióta emberekkel kezdenél, vagy az ő véleményükre hallgatnál. Volt már szűz barátnőm, és öröm volt bevezetni őt a szexbe, mert nyitott volt. Tehát, a szűzesség nem egyenlő a zárkózottsággal, prüdériával, bénasággal. ;)
7/9 anonim válasza:
Szerintem azok a pasik, akik emiatt nem akarnának veled kezdeni, tulajdonképpen nem is szeretni és megismerni akarnak, csak simán dugni. Nyugodj meg, ez a korodbeli pasiknál nem meglepő. Abból a szempontból rendes tőlük, hogy ha tudják, hogy szűz vagy, akkor nem akarnak kihasználni az első alkalommal...
Egyszerű ebből kikerülni: olyannal kell megismerkedni és összejönni, aki nem csak arra hajt, hogy megdugjon, hanem szeret téged és veled akar lenni.
8/9 Beniy válasza:
Ne alkalmi kapcsolatokat kereső embereket keress. Szerintem ez azért egy viszonylag egyszerű dolog.
9/9 A kérdező kommentje:
Végülis a legtöbbtől én sem akarok semmit, csak a fülembe jutott, hogy ezért nem kezdene velem, vagy pl. csak akkor figyel rám, ha miniszoknyában vagyok... ezért gondolom, hogy komolyan nem kellenék neki. A kérdés kirobbantója pedig az volt, hogy egy srác beszélt nekem egy másik csajról, hogy nem akarna tőle semmi komolyat, mert még fiatalabb, de szexet sem (vagyis pont azt akar, de mivel szűz a csaj, valószínűleg nem feküdne le vele...).
2015. ápr. 3. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!