Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek külföldi...

Hogyan ismerkedjek külföldi srácokkal nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

Dolgok, amik megnehezítik:

- Félénk vagyok, nem merek kezdeményezni.

- Nem vagyok szép. Vagyis a környezetem meg a neten pár ember annak tart, de szerintem ez nem így van.

- Nem beszélem az adott nyelvet, és az angolban is elakadok néha.

- Nem szeretnék lefeküdni senkivel. Ez meg azért gondolo, hogy probléma lenne, mert nyaraláskor az emberek általába egyéjszakára keresnek partnereket, nem csak egy sétára a tengerparton.

Szerintetek a fentebb felsorolt dolgok tekintetében lenne esélyem? Illetve hol és hogyan? (Olasz illetve Spanyolország)

17/L

2015. ápr. 2. 23:53
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én is voltam Barcelonában kábé annyi idősen, mint Te, ugyanolyan "problémákkal". :) A lényeg, hogy ne görcsölj rá. Én hollandokkal ismerkedtem, megkértük őket, hogy énekeljenek meg gitározzanak nekünk is a tengerparton, és az egyik szép szőke srác megpróbált megcsókolni, de megijedtem, aztán a többiek meg hülyének néztek. A lényeg, hogy ha Téged sem csókoltak még meg, akkor ne egy részeg pasit hagyj magadra mászni, mert rossz emlékeid lesznek. Visszatérve, amikor meg elmentünk az élményfürdőbe, és a strandon is, a spanyolok keresték a lehetőséget, hogy ismerkedjenek velünk. Nekik is izgalmasak a külföldi lányok, főleg, ha mondjuk világosabb is a hajad színe. Ha pluszban jól nevelt, és van modora, akkor ő sem kihasználni fog téged, csak jó emlékeket szerezni. (Persze mindig és mindenhol vannak kivételek.) :) Én ezt így látom, cáfoljon meg, aki akar. :):D Remélem segítettem! :) Ja, és a nyelvi korlátok könnyen áthidalhatóak, egy minimális szinten azért beszélnek angolul, főleg, hogy Katalóniába fogsz menni. (Nekem nem is akartak spanyolul válaszolni, egyik katalán sem, annyira nacionalisták.)
2015. ápr. 9. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Well, you can always make friensd with me, that's sure no problem

Can I invite you for an ice cream?

2015. ápr. 9. 11:54
 13/16 A kérdező kommentje:

#11: Köszi a választ. :)

Az a baj, hogy barna hajam, barna bőröm, és zöld szemem van. :/ Ők meg a fehér bőrű, szőke hajú, kék szemű láyokat szeretik. :(

#12: No thanks. Who are you? :D

2015. ápr. 9. 16:24
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
I am just a guy who likes girls with green eyes. Don't you like ice cream? What then? :)
2015. ápr. 9. 20:00
 15/16 anonim válasza:
#11-es vagyok. Én nekem meg barna szemem, és szőke hajam van, de szerintem a zöld szemet is vonzónak találják, mert a többség sötét szemű, szóval nem tudhatod. Meg, ha a környezeted azt mondja szép vagy, akkor nem lesz baj. :) Csak ne hagyd magad kihasználni! :)
2015. ápr. 9. 20:01
 16/16 anonim válasza:
(megint 11-es)Aztán majd írj privit, ha szeretnél, hogy mi volt! :)
2015. ápr. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!