Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó ha így próbálok ismerkedni...

Jó ha így próbálok ismerkedni egy számomra ismeretlen lánnyal a Facebookon?

Figyelt kérdés

A következővel indítanék: "Szia, elnézést a zavarásért tudnál segítsni egy fontos ügyben?" Mire a lány belemegy, és megkérdezi, hogy mit tudna segíteni, én csak annyit válaszolok rá, hogy "hol élhetnek ilyen szép lányok, mint te?"

Amennyiben a taktikával gond van, várom a javaslatokat. :)

2015. ápr. 2. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Írd meg, hány lány ment bele! ;)
2015. ápr. 2. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért kell taktikázni, miért nem játszol nyílt lappal, és miért féjszbúkon akarsz ismerked?
2015. ápr. 2. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nevetségesen átlátszó szar próbálkozás.
2015. ápr. 2. 22:02
 4/6 Marko polo ***** válasza:
A kifejezés móddal van ... (szerintem) Túl alárendeltet játszol .. Most konkrétan erre gondolok : "elnézést a zavarásért" ... Ezt én a tanári szoba előtt szoktam mondani tanárnak mert kell az osztálynapló :D De végülis jó , bár kicsit sablonos...
2015. ápr. 2. 22:03
 5/6 anonim válasza:

Ez nagyon béna. Nagyon-nagyon.

Az őszinteség sokkal jobb: "szia, véletlenül bukkantam az oldaladra, nem szoktam facebookon ismerkedni, de megtetszettél és szeretnélek megismerni. Visszaigazolsz? :)"

2015. ápr. 2. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon belacsapsz a közepébe.
2015. ápr. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!