Mit csináljak, ha pár hónapja visszautasítottam egy fiút, de meggondoltam magam, és már akarnék tőle többet?
Szerintem még mindig tetszem neki, legalábbis a suliban úgy érzékelem...:) És mostanában nekem is bejön, de lehet, hogy már késő? Azért volt a múltkori, mert még nem voltam túl az exemen, és megijedtem hirtelen, bár ő ezt nem tudja...
Szerintetek mi legyen?
19/L
vannak olyanok, akik ilyenkor begubóznak és pár nap múlva már úgy gondolkodnak, hogy game over.
és vannak olyan emberek, akik nem váltanak ilyen élesen, és nem tudják kidobálni az érzéseiket, nem is akarják.
ha a fiú az utóbbi, és nem a sértődős fajta (majd kiderül), akkor menj oda hozzá, közelíts stb. és minden jót! :)
fogalmam sincs, mások hogyan gondolkodnak/éreznek erről, részemről úgy vagyok vele, hogy amikor visszautasítanak, akkor a másik fél (nem)érzését tiszteletben tartom, viszont nincs instant formatc meg erőltetett 'kiszeretés' gyorsított eljárásban. :D
szerintem az teljesen rendben van, ha odamész hozzá és esetleg elmondod neki nyíltan, hogy hát, ez és ez volt, megijedtél, de nem mellesleg kedveled őt, tényleg. őszintének lenni jó. bármi is jön ki az egészből, neked jó. nem rejtegetted magadban. :)
Hogy utasítottad vissza? Meg akart csókolni és nem hagytad, vagy mire gondolsz?
Amúgy legjobb az őszinteség! Mondd meg kerek perec hogy nem voltál túl az exeden de most már úgyérzed lerendezted magadban a dolgokat és készen állsz egy új kapcsolatra is akár, de felé mindenképp nyitott vagy. Ezt tudatosítsd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!