Rájöttem hogy szeretek egy olyan fiút akit nemrég visszautasítottam, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
ő nagyon oda volt értem, úgysem lenne ebből semmi mert én szeretek időnként egyedül lenni ő meg sztem egész nap a nyakamon lógna, féltékenykedne :S2014. okt. 9. 18:24
2/9 anonim válasza:
Meg is érdemled, hogy így jártál! A srác is lehet, hogy szeret téged és most szenved miattad. Szenvedj hát te is!
5/9 anonim válasza:
miből gondolod hogy rajtad lògna? Keresd meg, beszélj vele, hàtha.
6/9 A kérdező kommentje:
mert olyan típus
2014. okt. 9. 20:29
7/9 anonim válasza:
szar ügy... De mikor utasítottad vissza? lehet még menthető a helyzet, pròbàlj meg beszélni vele. Ne könyveld el hogy ùgysem működne, nem olyan biztos az.De ezt tisztàzhatod is vele hogy ellenzed az overly attached hozzààllàst. Ha tényleg nem működne legalàbb megpròbàltàtok, ha értelmes ő is belàtja hogy nem működik és talàn maradhattok baràtok. szvsz
8/9 anonim válasza:
Ha komolyan szereted, akkor most neked kell bevágódni nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!