Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Elmennétek úgy randizni...

Fiúk! Elmennétek úgy randizni 1 nő lakására, hogy ott van vele a 2 éves gyereke?

Figyelt kérdés
Kaptam egy meghívást a nőhöz, de úgy akarja hogy a gyerek még nem alszik. Viszont igy nem tudunk kettesben lenni.

2015. ápr. 2. 15:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Megvolt a randi, a gyerek aludt. Sokat beszélgettünk és a végén szex volt. Igy több is történt mint amire gondoltam.
2015. ápr. 3. 13:24
 22/24 anonim ***** válasza:

"Ki a fa..om vagy Te hogy ítélkezel bárki felett?"

Én is pasi vagyok,nem takony 15 éves mégsem teszem!

Pedig valószínűleg többet éltem mint te!"

És te ki vagy, hogy megmond, hogy mit csánálhatok és mit nem?! Ezen az oldalon egyetlen entitásnak van joga a szólásszabadságomban korlátozni, az pedig a moderátor. Gondolom te nem vagy az, és ami a stílust illeti, nem én beszélek olyan minősíthetetlen stílusban, mint valami 15 éves "takony" hanem te, drága barátom. Én csak egy nem túl baráságos nézetet fejtettem ki, ezen megkérdőjelezhető erkölcsű és indittatású hölgyekről. Te pedig üvöltesz, mint egy vadbarom. Gratulálok. Valóban tipikus pasi vagy, aki a nők hátsó felének nyalására szakosodott. Mea culpa, de belém ennél több büszkeség szorult.

2015. ápr. 3. 13:35
 23/24 A kérdező kommentje:
ma 13:35 Nem sokat tudsz a világról, csak próbálsz okoska lenni. Elég kevés IQ-d van ha másokat úgy ítélsz meg, hogy selejt, amikor nem is tudod a hátteret, hogy házasság volt. Szűk látókörű vagy, elképzeled a butaságaidat, te egy 15 éves p.öcsös gyerek lehetsz. Szerinted csak a nő lehet hibás, először mutass fel te is 10 éves házasságot utána beszélj.
2015. ápr. 3. 20:31
 24/24 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok 130-as IQ-val, egyéb kérdés? Továbbá kérdező, valami eredeti beszólást is felmutathatnál, mert ez a "15 éves p.csös gyerek" duma annyira proli és unalmas, hogy az már egyenesen szánalmas. Legalább sértegetni tanulj már meg normálisan. És még te kritizálod az én IQ-m, amikor ahhoz, is hülye vagy, hogy megsérts. :-D
2015. ápr. 3. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!