Fiúk! Elmennétek úgy randizni 1 nő lakására, hogy ott van vele a 2 éves gyereke?
Azzal nem veszítesz semmit ha elmész egy randira vagy találkozóra.Nevezzük bárminek.Menet közben majd kiderül mit akar a nő és,hogy milyen mélyen és korán alszik el a gyerek :)
Készülj fel max egy kibúvó,menekülő dumára.Ha nagyon unalmas és érdektelen beszélgetés lenne le tudj lépni.
"Miért lenne selejt? Rengeteg ilyen nő van, akit az 1-2 éves gyerekével ott hagynak."
Mert madarat az ez esetven nem létező tolláról ítélünk. Az a nő, aki ott maradt egyedül, az olyan párt is választott, aki felcsinálta, majd pedig otthagyta, most pedig keres egy balekot, aki felneveli a kölykét és apapótlék lesz. Normális férfi ilyen megalázó kapcsolatba nem megy bele, alfahím felcsinálta anyucit, te lúzer (ezt ne vedd magadra) pedig felneveled? Olyan előfordul, hogy 6-8-10 év alatt megromlik, kihűl egy kapcsolat és a felek szétmennek, ilyen van, de egy két éves gyerekkel, vagy fiatalabbal tönkrement kapcsolat a nőt minősíti, élete legfontosabb döntése lett volna normális apát találni a gyerekének, ő ezt elszúrta. Innentől az én szememben értéktelen.
Mert a nő választott. Apát/férjet, szülést.
Nem odavittek elé egy vadidegent aki teherbeejti kötelező jelleggel, hanem vélhetőleg hosszabb megismerési folyamat és felelő döntés után történt mindez.
"Miért lennének a kisgyermekes egyedülálló nők rosszabbak mint akinek nagyobb gyereke van?"
Mert 10-20 évre nehéz előre látni a jövőt, és az ember párja is megváltozhat, akit viszont 1-2 év után elhagy a párja, az eleve olyan emberrel jött össze, aki nbem alkalmas apának.
"Miért csak ő hibázhatott?"
A férfi is hibázhatott, de a nő biztosan hibázott, rossza apát választott a gyerekének, ennél nagyobb hiba kevés van. És itt most tök mindegy, hogy a férfi megcsalta e vagy mi történt, a nő ilyenkor minden esetben hibás, kivéve ha az apuka azért nincs vele, mert meghalt, az szomorú.
"Attól még ugyanolyan értékes ember mint bárki más!"
Tartós párkapcsolat, családalapítás szempontjából férfi szemmel az ilyen nő szinte teljesen értéktelen, ha a férfinak van egy minimális önbecsülése.
Ne menj bele!! Egy kétévest le sem lehet lőni, a nő egész idő alatt vele fog foglalkozni, 2 szót sem fogtok tudni váltani. Ez pont az a korszak, amikor még egy telefonbeszélgetést sem hagy a gyerek, mert féltékeny mindenkire, inkább végigüvoölti. én sem tudtam a bnőmmel sem a tesómmal szót váltani, ha gyerek is a közelben volt, mert ez egy ilyen időszak náluk.
Lehet a nő tesztelni akar, h milyen új apuka lennél, azért akarja, h ébren legyen a gyerek. látni akarja, hogy viszonyulsz a szituációhoz, hogy funkcionálsz mint bébiszitter/pótapuka.
Nekem már az is gyanús, miért randizgat egy olyan nő, aki ezt meg sem tudja oldani? Az rendben van, ha egy sokadik találkozón ott a gyerek is, de bakker, az első randit igazán megszervezhetné, h kettesben legyetek, méár ha számítasz is neki valamit és nemcsak tűzoltás jelleggel, pánikszerűen keres valakit, aki a támasza lehetne neki és a gyerekének. miért nem bízza apukára a gyereket? és akkor még szívességet sem kell kérnie senkitől.
"Normális férfi ilyen megalázó kapcsolatba nem megy bele, alfahím felcsinálta anyucit"
Ebben tévedsz. Ugyanis 10 éves kapcsolatról, házasságról van szó ami véget ért.
Ki a fa..om vagy Te hogy ítélkezel bárki felett?Én is pasi vagyok,nem takony 15 éves mégsem teszem!
Pedig valószínűleg többet éltem mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!