Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mi oka van egy...

Szerintetek mi oka van egy pasinak kerülni engem, ha tetszem neki? Nem keres, sőt, bujkál előlem.20L

Figyelt kérdés
Jóban vagyunk, szoktunk beszélni meg minden. Nekem ez kellemetlen, mert olyan érzést kelt bennem, mintha üldözném, miközben én nem zargatom se semmi. Mi a frász baja van? :/ Ez nevetséges.
2015. ápr. 1. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak rút vagy. :D Áhh, a csávó gyökér, de hát gondolom megőrjít a sármja. :d
2015. ápr. 1. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki és azt hiszi hogy barátságnál több nem lehet belőle, így kerül téged mert könnyebben elviseli a dolgot
2015. ápr. 1. 20:15
 3/6 anonim válasza:
Hanyadikos?
2015. ápr. 1. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
19 éves.
2015. ápr. 1. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
menekül? hogyan? mi ez óvoda
2015. ápr. 1. 20:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig így van. Bújkál. Ma pár méterre volt egy bizonyos helyen, de inkább elbujt, mintsem annyit böffentett volna, hogy: szia. Azelőtt bezzeg járkált fel s alá, csak mikor ont a közelébe kerültem, bújt el mondhatni...
2015. ápr. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!