Budapesten hol vannak olyan helyek ahol a lanyok szivesen ismerkednek?
Figyelt kérdés
Nem igazan vagyok jartas hogy hol ismerkedjem. Discoban eddig nem sok komoly kapcsolatot sikerult kialakitani ugyhogy ez nem az igazi. Lany ismeroseim nincsenek ugyhogy hazibulikban sem futok ossze lanyokkal. Kivancsi lennek hogy ti hol ismerkedtek fiuk? Illetve lanyok ti hol ismerkedtek szivesen?
19/F
2015. ápr. 1. 18:07
11/12 anonim válasza:
Múlt pénteken leszólított egy fiú az utcán,igen az UTCÁN!!! beszélgettünk,nagyon aranyos volt.Mondjuk nem az esetem,de ettől függetlenül jót beszélgettünk :D
Ő így kezdte: Bocsi te is gyúrni mész?? xddd
azért ezen lehet finomítani,de kezdetnek nem rossz ha más nem röhögünk egy jót :D
12/12 anonim válasza:
A Rákóczi téren szerintem szívesen ismerkednének veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!