Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesten hol vannak olyan...

Budapesten hol vannak olyan helyek ahol a lanyok szivesen ismerkednek?

Figyelt kérdés

Nem igazan vagyok jartas hogy hol ismerkedjem. Discoban eddig nem sok komoly kapcsolatot sikerult kialakitani ugyhogy ez nem az igazi. Lany ismeroseim nincsenek ugyhogy hazibulikban sem futok ossze lanyokkal. Kivancsi lennek hogy ti hol ismerkedtek fiuk? Illetve lanyok ti hol ismerkedtek szivesen?

19/F

2015. ápr. 1. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés.
2015. ápr. 1. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanerre volnék kíváncsi, csak lány szemszögből :) Hol van olyan hely, ahol normális srácokkal lehet ismerkedni, nem részeg nyomulósokkal?
2015. ápr. 1. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:

tudtad hogy utcán is lehet? :D az egyik haverom ott szedett fel 1 csajt. olyan kérdéssel kell kezdeni, mint a: nem veled jártam 1 oviba?(te tudod hogy ez nem igaz.)

és hasonlókat és már is megvan a téma már csak a nyertes szót kell elmondanod:azért lenne kedve 1 ilyen szép lánynak ismerkedni?

2015. ápr. 1. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:

Én például örülnék neki, ha akár az utcán is megállítana egy csaj ismerkedés ügyén, bár meglepő lenne. De ilyen soha nem fog megtörténni.

2015. ápr. 1. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:
4.: 2. vagyok és sosem mernék megszólítani egy fiút az utcán, nem vagyok túl csini és semmi önbizalmam hozzá
2015. ápr. 1. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok csini, és nekem sincs önbizalmam. Nálam pl biztos lenen esélyed, más kérdés, hogy egyáltalán észre vennél-e? (4-es voltam)

2015. ápr. 1. 18:17
 7/12 anonim ***** válasza:
6.: lefogadom a kislábujjamba, hogy nem lenne nálad esélyem :)
2015. ápr. 1. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
most 4# és 5# megismerhetitek egymás ...
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy jóképű fiúval bárhol szívesen ismerkednek, egy csúnyával sehol.
 10/12 anonim válasza:
mindenhol vannak, más kérdés, hogy akarnak ismerkedni.
2015. ápr. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!