Lanyok nektek igy konnyebb lenne?
Nagyon sok olyat hallani, hogy mondva csinalt okok miatt, kemiara meg szikrara fogva sorozatban utasitjatok vissza a pasikat.
Na mar most. Mit szolnatok hozza, hogy ha a pasik ezt megelelgelnek es soha tobbet egyetlen pasi sem kozeledne feletek?
mivel van párom, nem bánnám h vadidegenek nem közelednének
ezek meg nem mondva csinált okok, ha valaki nem jön be, akkor nem jön be, és kár erőlködnie
Nem is tudom, azért ez érdekesen hangzik. Mintha az összes pasi aki közeledni akarna felém előre megbeszélné,hogy ha az egyiket már visszautasítottam akkor a másik már meg sem próbál közeledni felém? Aki meg nem is ismer és úgy tetszek meg neki az nem tudja,hogy mit csináltam az előző "próbálkozókkal"
Amúgy meg tényleg a pasik is elgondolkodhatnának néha, amikor konkrétan megmondom,hogy bocs,de nem és megis indokolom rendesen nem csak ilyen "jajj ez most nekem nem okés" dologgal és még utána is vértizzadva próbálkozik hónapokig, akkor az ember már lehet,hogy kitalált dolgokhoz nyúl csak,hogy békényhagyják... és sajnos nem egy ilyen "gyökérrel" volt már dolgom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!