Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy csipjem el a Jányt? Adok...

Hogy csipjem el a Jányt? Adok zold pacsit sokat

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kéne tipp a történet:A suliban van egy lány aki jol nez ki oda mennék én igenám de mindig konvojban közlekedik oda meg nemjó oda menni h szia mizu ugyhogy szarban a haza. Namost hazafelé nemtom mikor megy de akkor is csordába telo számát nemtom facen meg szerintem nemjo ismerkedni tipp? Szerintetek facen ráirni az gazos vagy hogy lehetne még megoldani?

2015. márc. 31. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Uruggyel szoktam mostanaban facen is foleg hogy nagyjabol ki se bujnak a telefonbol. Bar akkor vagy a nagyon arc ha a konvojba leszolitod hogy pl a szep csokorbol.neked o tetdzik a legjobban
2015. márc. 31. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj rá, kérd el a telo számát. Jobbat nem tudok, sry
2015. márc. 31. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem azt kéne h először leválasztod a csaj utánfutóit pl olyannal h hé ne haragudj, XY tanárnő szólt nekem, hogy kísérjelek a tanáriba - és remélhetőleg leakadnak a llibák
2015. márc. 31. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Önbizalom ember!

Ezek csak kifogások, az agyad meg akar védeni attól hogy ennyien kiröhögjenek, de nyugi, ha ezt teszi ő is,( nem összetévesztendő a pillanatnyi zavar okozta kuncogással) akkor nem neked való, és ennek elég kicsi az esélye.

Ajánlom figyelmedbe: a project budapest youtube csatornát

2015. márc. 31. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Találj valami közös témát és írj rá facen, ennyi az egész. Manapság már nem "menő" élőben ismerkedni...
2015. márc. 31. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat jó mind :D na majd melátjuk
2015. márc. 31. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!