Vajon bejöhettem neki vagy azért említette meg a barátját mert mégsem?
Szóval van egy lány 26 éves, ált.ban heti egyszer találkozunk/összefutunk a munkahelyen,mert ezeken a napokon melózik nálunk.
Úgy vettem észre,h mindkettőnk érzi a vonzalmat egymás iránt első találkozás óta. Viszont nekem még egy másik csaj tetszik ,aki iránt régen talán még éreztem is valamit,pedig nem jöttünk sajna össze,meg el is kellene felejtenem,de mikor a mostani csajjal taliztam ,akkor is a régebbi csaj járt az eszembe. Szal próbáltam kicsit közömbös is lenni a csajjal szemben,ha beszéltünk is,persze biztos látta,h azért így is bejön nekem,mert felizgat a jelenléte is, bár ugyan ezt észrevettem rajta is :)Volt mikor ö is csak köszönt és ment tovább,meg olyan is mikor próbált beszélgetni.
Ma meg megemlítette a barátját... Hát ez szép,akkor ettől még bejövök neki,de nem akar semmit?? :O
első! inkább ne is írtál volna semmit!!
ezzel nem megyek sokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!