Szerintetek egy ilyen pasi megváltozhat?
elsősorban egy laza, kékszemű 28 körüli pasiról van szó, bármit kitesz magáról 40 lány like-olja, tehát a nők kedvence.
Most van egy barátnője: egyszer buliban hagyta, hogy a lány kilátszó alsóneműben (alul) jelenjen meg.
Másik alkalommal leitatta őt, és barátnőjét, és úgy nézte a távolból, ahogyan azok ketten összekapaszkodtak. Majd beállt középre.
Mások is mondták, hogy nem veszi komolyan ezt a lányt, megunja majd pár hónap után.
Tehát olyan pasi, aki csak úgy "tartja" a lányt. Ilyen tud változni? Ezt egyáltalán a lányok észreveszik?
ilyen komolytalan senkivel minek is foglalkozni?
sok rendes pasi van, csak észre kéne venni őket
Pasimat nem 40 lány likeolta,hanem 100+...minden nőt csak szexre nézett semmi többre,semelyiket nem tisztelte,valahogy belémszeretett,fél évig küzdött értem úgy hogy mellette nem volt senkivel mire elhittem neki,hogy tényleg szeret,azóta együtt vagyunk és teljes mértékben megváltozott :)
Ő 21 én 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!