Baráti társaság híján hogyan és hol tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Sajnos bizonyos okokból nem nagyon vannak barátaim. Volt már aki mondta hogy baráti társaság híján nehéz ügy lánnyal ismerkedni. Én nem járok sehova sem. Hol lehetne és hogyan ismerkednem?2015. márc. 30. 21:52
11/16 anonim válasza:
Minek kellenek ehez barátok? Nekem egy barátnőm sem,a barátaimon keresztül jutott el hozzám.Nem értelek mi agond.
12/16 anonim válasza:
Most már válaszolhatnál a kérdésekre kedves kérdező mert már tűkön ülök és fáj a seggem.
13/16 anonim válasza:
2: MondoConon lehetetlen ismerkedni.
14/16 A kérdező kommentje:
Elnézést de nem vagyok mindig gépközelben. Hát a kérdés feltevés a barátnő megtalálásra irányult elsősorban. Barátok már úgysem lesznek, mert az iskolában, meg a környéken ahol ismernek, már tudják hogy mi a gond velem, így nem is fogadnának be. Esetleg privátban ha valakit érdekel, szívesen elmondom mi a gond.
2015. márc. 31. 08:26
16/16 anonim válasza:
Na mi a gond,mond el nekem.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!