Baráti társaság híján hogyan és hol tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Sajnos bizonyos okokból nem nagyon vannak barátaim. Volt már aki mondta hogy baráti társaság híján nehéz ügy lánnyal ismerkedni. Én nem járok sehova sem. Hol lehetne és hogyan ismerkednem?2015. márc. 30. 21:52
1/16 anonim válasza:
Neten. Csak nem itt a GYIK-on. Azt felejtsd el.
3/16 A kérdező kommentje:
A gyk-t elfelejtem itt nem is akarnék.
2015. márc. 30. 21:55
4/16 anonim válasza:
A GYIK-et tényleg felejtsd el!Hol laksz?
5/16 anonim válasza:
Internetes társkeresők... De először azon kéne elgondolkodnod miért nincsenek barátaid és változtatni rajta mert ez nem normális, főleg nem a te korodban. Én például kicsit tartózkodással kezelem az olyanokat akiknek nincsenek normális szociális kapcsolataik. Hajlamosak túl ragaszkodni...
6/16 anonim válasza:
Írhatsz egy egylapos statikus weblapot, hogy barátokat keresel. Nézel hozzá egy jó kis domain nevet. Azt jól (csúnya szóval) beSEOztatod és várod a maileket.
Természetesen ez csak vicc, de miért is ne?
8/16 anonim válasza:
#5 Hát most akar változtatni rajta.
9/16 anonim válasza:
Nekem vannak barátaim, de soha nem ismerkedtem lánnyal baráti társaságban.
Miért kellenek ehhez barátok?
10/16 anonim válasza:
De most mit is keresel? Barátokat? Barátnőt? Barátot? Papot vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!