Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Távkapcsolat külföldivel?

Távkapcsolat külföldivel?

Figyelt kérdés
Egy külföldi srác felvette velem a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy sajnos én messze lakom tőle, magyar vagyok. Ettől függetlenül érdeklődik felőlem. Talán szeretne tőlem valamit? És én mit csináljak, hogy tudja nem közömbös nekem?

2015. márc. 30. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10: Te nagyon korlátolt vagy, ha azt gondolod, hogy a távkapcsolat az az, ha valakivel angolul beszélsz.

Az itthon megismert, magyar párod is kerülhet külföldre, munka, tanulás miatt. Na meg persze az angolon kívül vannak még nyelvek bőven :)

Egyébként meg kérdező ennek nincs sok értelme. Lehettek levelezőtársak. De ez nem kapcsolat. Ha valahol megismered és kialakul a kapcsolat, de utána valamiért távolra kerültök, de van lehetőség rendszeres személyes találkozásra is, na azt hívják távkapcsolatnak.

Az ilyen ismeretlenekkel való levelezgetés nem az.

2015. márc. 30. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: de a kérdező nem arról beszélt, hogy a magyar párja külföldre ment, hanem arra, hogy külföldivel kezdene kapcsolatot.
2015. márc. 30. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
12: tudom, azért nincs értelme, mert ez így nem kapcsolat :)
2015. márc. 30. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked nem az.
2015. márc. 30. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!