Távkapcsolat külföldivel?
Figyelt kérdés
Egy külföldi srác felvette velem a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy sajnos én messze lakom tőle, magyar vagyok. Ettől függetlenül érdeklődik felőlem. Talán szeretne tőlem valamit? És én mit csináljak, hogy tudja nem közömbös nekem?2015. márc. 30. 13:58
11/14 anonim válasza:
10: Te nagyon korlátolt vagy, ha azt gondolod, hogy a távkapcsolat az az, ha valakivel angolul beszélsz.
Az itthon megismert, magyar párod is kerülhet külföldre, munka, tanulás miatt. Na meg persze az angolon kívül vannak még nyelvek bőven :)
Egyébként meg kérdező ennek nincs sok értelme. Lehettek levelezőtársak. De ez nem kapcsolat. Ha valahol megismered és kialakul a kapcsolat, de utána valamiért távolra kerültök, de van lehetőség rendszeres személyes találkozásra is, na azt hívják távkapcsolatnak.
Az ilyen ismeretlenekkel való levelezgetés nem az.
12/14 anonim válasza:
Utolsó: de a kérdező nem arról beszélt, hogy a magyar párja külföldre ment, hanem arra, hogy külföldivel kezdene kapcsolatot.
13/14 anonim válasza:
12: tudom, azért nincs értelme, mert ez így nem kapcsolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!