Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban vagyok a barátommal már több mint négy éve. Ami még nem is olyan rossz, csak hát ő nagyon féltékeny típus. 15voltam mikor megismerkedtünk, ő meg 18. Ő már 13-14evesen elkezdett bulizni, szexelni. Mikor ő engem megismert, akkor hagyta abba. Azt mondta el akarja már kötelezni magát és már gyűrűt is nézett. Kicsit korainak tartom ezt még, én nagyon szeretem, de én még Sosem voltam diszkóban, Sosem voltam Sehol sem. Én csak dolgozok és otthon ülök a skype előtt őt várva. Külföldön vagyok és remekül beilleszkedtem, jól érzem magam itt és ő meg is ígérte nekem, hogy ha befejezi a sulit, kikoltozik hozzám. Csakhogy tegnap azzal állt elő, hogy de már pedig nekem kéne hazamennem,meg hogy én magyar vagyok és mit akarok én egy idegen országban. De nekem itt jó. Viszont én lassan már bele fogok ebbe őrülni. Múlt hétvégén ellogtam bulizni a barátaimmal és nagyon jó volt, felejthetetlen. Meg is ismerkedtem egy irtó aranyos és helyes fiúval, csak hát ugye visszautasítottam, nekem barátom van. Megittunk együttegy ice teet, jót táncoltunk meg minden, de semmi több. Viszont megadta a számát nekem, hátha szeretnék vele találkozni, mert ő meg szívesen mrgismerkedne velem.

És igen ilyenkor többen rá az ember, hogy annyi fiú van meg ezen a világon, akikkel boldog lehetnék és nem is lakna messze tőlem :/ engem ez a tavkapcsolat már elszomorít, évente max 2x ha látom őt egy pár napra.A baratomnal aranyosabb, kedvesebb, jószívűbb meg nincs a vilagon, de ez nekem mar kezd sok lenni.Szerintetek mi lenne a legokosabb döntés?? L/20

2015. febr. 23. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt áruld, mi értelme van éveket együtt lenni valakivel enynire fiatalon, akit szinte soha nem látsz? Ez minden,, de nem kapcsolat =/
2015. febr. 23. 11:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Túl fiatalon lettem szerelmes..:/ 15 évesen még naiv az ember, de 20 évesen már nem olyan vicces a dolog..ez csak kínzás. Nincs szivem őt elhagyni, de ha nem akarja betartani azt amit évekig igergetett nekem akkor..

Nem azért, én is simán hazamehetnék, de mit tudnék én nyújtani így a leendő gyerekeimnek, unokáimnak. Én egész életemben éheztem..addig a napig. Teljesen megváltozott az életem, nyugodtabb vagyok. Ezt olyan nehéz megérteni?? :/ aki nem élt még külföldön lehet meg sem érti, a barátom sem érti...olyanokat mondd hogy azért ne felejtsem már el hogy magyar vagyok. Egy percre sem felejtettem el, de itt a nyugodt életről van szó, ahol mindig van mit ennem, tiszta ruhában járhatok iskolába és dolgozni...

2015. febr. 23. 11:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Maradj nyugodtan külföldön. Szórakozz és élj. Ha kitart a szerelem, akkor így is kitart. Ha meg nem, akkor lesz más barátod.

Nagyon fontos, hogy fiatalon élj és szórakozz egy kicsit. Nem lehetsz senkinek és főleg nem a skype-nak a rabja...

2015. febr. 23. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Inkább a barátod nem akar téged megérteni és húzna vissza a szarba. Miért kell ez neked? Az meg már személyes vélemény, hogy a távkapcsolat nem kapcsolat. Kint boldog vagy, de nélküle vagy az. Hiba lenne ezt eldobni és semmit nem élni, csak mert a gyerek azt mondja neke,d hogy ne. Mit csinálna amőgy mégis veled szerinted, átnyúl monitoron keresztül? Hisztizik írásban? Micccsoda férfi :S Gondold meg, hogy tényleg ez kell-e neked, hogy aztán 30 felett sírj az elpazarold fiatal éveid miatt, mikor már állandóan dolgozni kell és esetleg gyereked is lesz...
2015. febr. 23. 11:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van :/
2015. febr. 23. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Na még annyit, hogy ez a nincs szívem elhagyni téma... Felnőtt emebr, túléli egyrészt, másrészt sajnálatból és megszokásból maradni valakivel..... Szerintem sokkal rosszabb, mint szakítani. Keress olyan srcáot, aki nem visszahúz téged és valóban együtt tudszs vele lenni, gyakran találkozni és nem csak a monitor mögött szerelmesnek lenni bele.
2015. febr. 23. 12:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Elkezdtem beszélgetni ezzel az új ismerősömmel és nagyon kedves, komolyan szeretne tőlem valamit :$

Tegnap este már próbáltam szakítani, de elkezdett sírni, hogy de majd ő valahogy megoldja csak várnom kéne még egy 5 évet. A fiatal éveimet komolyan azzal töltsem, hogy várakozok valakire, akivel évente csak egyszer vagy kétszer találkozok? Azt mondta, hogy megálmodta a jövőnket :/ de hát én csak 20vagyok

2015. febr. 24. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
5 évet, legyen eszed, csak zsarol és kisajátít.... Komolyanm mondom, legyen eszed.
2015. febr. 24. 12:01
 9/12 A kérdező kommentje:
De amikor meg mondtam neki hogy én annyit nem.akarok várni, akkor elkezdte megint ezt a hazaköltözéses témát, hogy akkor majd úgy megleszünk meg majd ő eltart. Jó fizetése van, nem az, csak én nekem otthon csak 8 általánosom van, a többit itt csináltam meg. Akkor meg elkezdett csapkodni, hogy akkor hagyjam is el, mert hogy nekem csak szex kell. Nem, nekem rendes kapcsolat kell szexel együtt. Már több mint féléve nem csináltunk semmit. Kezdek becsavarodni :S
2015. febr. 24. 12:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Kár erre időt pazarolni,ez nem kapcsolat,ez egy nagy nulla.
2015. febr. 25. 20:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!