Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban vagyok a barátommal már több mint négy éve. Ami még nem is olyan rossz, csak hát ő nagyon féltékeny típus. 15voltam mikor megismerkedtünk, ő meg 18. Ő már 13-14evesen elkezdett bulizni, szexelni. Mikor ő engem megismert, akkor hagyta abba. Azt mondta el akarja már kötelezni magát és már gyűrűt is nézett. Kicsit korainak tartom ezt még, én nagyon szeretem, de én még Sosem voltam diszkóban, Sosem voltam Sehol sem. Én csak dolgozok és otthon ülök a skype előtt őt várva. Külföldön vagyok és remekül beilleszkedtem, jól érzem magam itt és ő meg is ígérte nekem, hogy ha befejezi a sulit, kikoltozik hozzám. Csakhogy tegnap azzal állt elő, hogy de már pedig nekem kéne hazamennem,meg hogy én magyar vagyok és mit akarok én egy idegen országban. De nekem itt jó. Viszont én lassan már bele fogok ebbe őrülni. Múlt hétvégén ellogtam bulizni a barátaimmal és nagyon jó volt, felejthetetlen. Meg is ismerkedtem egy irtó aranyos és helyes fiúval, csak hát ugye visszautasítottam, nekem barátom van. Megittunk együttegy ice teet, jót táncoltunk meg minden, de semmi több. Viszont megadta a számát nekem, hátha szeretnék vele találkozni, mert ő meg szívesen mrgismerkedne velem.

És igen ilyenkor többen rá az ember, hogy annyi fiú van meg ezen a világon, akikkel boldog lehetnék és nem is lakna messze tőlem :/ engem ez a tavkapcsolat már elszomorít, évente max 2x ha látom őt egy pár napra.A baratomnal aranyosabb, kedvesebb, jószívűbb meg nincs a vilagon, de ez nekem mar kezd sok lenni.Szerintetek mi lenne a legokosabb döntés?? L/20

2015. febr. 23. 11:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tegnap este megint szakítani akartam, de megint elsírta magát, kérdezte hogy min tudna változtatni, meg hogy szerelmes vagyok e még. Ezekre én nem feleltem, mert itt nem arról van szó, hogy nem szeretem. Hanem a rohadt távolságról. Aztán megmutatta nekem, hogy készített nekem egy ekszerdobozd. Bársonypárnával meg beleégette a nevemet hogy úgy nézzen ki, mintha ez is egy márka lenne. Egyszerűen nem bírtam a könnyes szemeibe nézni :( aztán mondta, hogy sok munkát fektetett ebbe a kapcsolatba mert ő tényleg szerelmes, csak zokogott, aztán méregbe gurult és kérdezte hogy talán azért van mert lefeküdtem valaki mással. De ez ..ez itt nem erről szól..aztán mondtam hogy a szabadságom eltűnt meg bulizni is akarok, aztán felhozta hogy ugye tudom e azt hogy mikor megismerkedtünk megmondta már nekem, hogy akkor szakít ha nekem ilyen vágyaim vannak. Aztán mondta hogy döntsem el, hogy mit akarok de hozzáhasonlót még egyszer nem fogok találni. :( az istenért már, rohadtul bűntudatom van, én így nem tudom elengedni..egyszerűen nem bírom nézni hogy szenved :/ édes istenem...
2015. febr. 25. 20:21
 12/12 anonim válasza:
Szia, én most leszek 18 éves, a barátnőm pedig 15, és már 2 év 4hónapja együtt vagyunk távkapcsolatban. Mi úgy jártunk hogy én itt a Balaton fele lakom, ő pedig Az Alföldön a Tisza mellett.. ennyi idő alatt mi 1x találkoztunk csak, mert a szülők nyilván ebbe még beleszóltak, hogy ilyen fiatalon ennyit utazni meg aggodnak stb.. de én elszöktem érte de persze úgy, hogy azt hitték anyámék hogy haverokkal mentem buliba és hogy majd megyek haza 1-2nap múlva. Szerencsére bevédtek de a barátnőm mikor jöttem hazafelé, útközben kitett velem egy képet és így szépen lebuktunk.. Szóval a lényeg.. Tudom lehet mondani minket hülyéknek stb. Pedig mi igazán tervezünk előre.. Én vagyok neki az első szerelme és még sem tud kiszeretni belőlem,és én se belőle. Annyi mindent kapott már tőlem, még saját dalt is csináltam neki stb de most 18évesen végre már tudok utazni hozzá, és tisztáztam a szülőkkel is a dolgot. Most áprilistól már be is pótolunk mindent, innéttől nem érdekel mennyi az út stb leutazom azt a 400km-t érte.. érte bármit.. Szóval a lényeg, hogy ez a távkapcsolat dolog mutatja meg igazán, hogy melyik pár az igazán erős. Remélem sikerült megoldanotok a dolgot. :) És igen.. az én barátnőm is felhozta már ezt hogy nem bírja, a Valentin napok stb hogy nem birok ott lenni és nézi ahogy mások ott megvannak egymással :/ de nem bír elhagyni mert rohadtul szeretem és ő is engem.. sose fogom hagyni h elhagyjon, már tervezünk előre legalább és jól haladnak a dolgok. Sosem fogok jobbat találni nála egyszerűen beleszerettem már ennyi ideje és azóta is tart. Remélem ott is épp ez van, kíváncsi vagyok :)
2017. márc. 27. 00:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!