Létezik 25-30 között manapság még olyan romantikus férfi, aki nem csúnya?
én 24 vagyok, és jól nézek ki.
most akkor mi lesz? :D
te vagy nézel ki?
A szépség - főleg egy pasi esetében - szubjektív megítélés kérdése! Szerintem nincs szép meg csúnya pasi, inkább vonzó, vagy kevésbé az külsőleg. Ez szükséges az első lépésekhez, de az össz kép úgy is csak akkor alakulhat ki valakiről, ha megimered!
Igen, az alapvető probléma, hogy a mai pasik már nem tudnak udvarolni, pontosabban nem is nagyon akarnak! (tisztelet a kivételnek) Az intermetel kinyílt a világ, sokkal több a választék és amíg a pasik találnak úgy is maguknak párt, hogy ha csak a kocsikulcsot és a maztelen felsőtestüket mutagatják, akkor miért is tőrnék magukat az udvarlással, a romatikázással.
Meg aztán a kedves hölgyek közül is sokan azt gondolják a romantika elavult dolog, sőt egyeneses nyálas és ciki. Ez a kép pedig tudatosul a pasikban és akikben még benne lenne a halvány szikrája, az is elfojtja magában, mert "trendi" akar maradni.
Meg aztán mire is akarjanak hosszú távra tervezni. Alkalmi munkára? Részmunkaidős állásra?
A házasság és a gyerekvállalás felelősséggel jár, melyhez érett gondolkodás és létbiztonság szükségeltetik!
Tehát nem csodálom, hogy ennyi szingli van manapság. Ez valahol már társadalmi probléma is egyben.
Sajnállak benneteket igényes lányok!
Én szerintem nem vagyok csúnya :D De ez relatív...
24 éves vagyok de nem csinálom a testépítést, egy éjszakás kalandom sem volt.
Komoly kapcsolat érdekel de mivel még nem volt ezért a házasság meg a gyerek téma se fordult meg a fejemben.
Hogy hol lehet ilyenekkel ismerkedni? hm... én pl benzinkúton dolgozok és ott megtalálható vagyok :D
Relatív?
Ekkora kamu hülyeséget! :D
37 vagyok, egy 10-est minimum letagadhatnék!
És jól érzem magam, ha a tükörbe nézek.
Az más kérdés, hogy a fiatal csajoknak a nyálas kis köcsögök jönnek be, de úgy vesem észre, hogy a harmincasoknak nagyon is teteszem! :)
Romantika?
Szerintem egy jó dolog az életben!
Nem kell szégyelni!
Kedves kérdező, rengeteg ilyen srác van, csak esélyt sem adtok nekik, mert nem a tipikus kihaénnem macsók.
Én rám tökéletes a leírásod, 25 vagyok, romantikus, csak ritkán vagyok trágár és mindig csak okkal, ezen kívül intelligens vagyok és művelt is. Külsőre 172 centi magas vagyok, vékony testalkattal, és kölyökképpel, jóképű lennék ha nem néznék ki sokkal fiatalabbnak a koromnál. Idén végzek az egyetemen, és már le van egyeztetve a leendő munkahely is magyar viszonylatban kiemelkedően jó kezdő fizetésért presztízs szakmában...
A drága hölgyeket mégsem érdeklem. Hiába vagyok, kedves, udvarias, előzékeny, erre nincsen igény részetekről. Én magányosan egyedük tengetem napjaim, a tipikus jó a segged kő kóla kigyúrt, suttyó meg olyan nőket megkap, hogy az fantasztikus. A normális lányok, is a primitív, bunkó férfiakat preferálják sajnos. Szóval nem értem a kérdésed. Nagyon sok hozzám hasonló férfi van a környezetemben, egyik sem csúnya, maximum átlagos, mind családot, tartós kapcsolatot szeretne és mind intelligens, mérnök, vegyész, orvos szakmákkal... de nincs rájuk/ránk igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!