Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy neten csak csúnya nők írogatnak, így csak velük lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pl. ezen az oldalon is.

2015. márc. 29. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert buták. Én még nem kaptam csúnya nőtől, lánytól képet erről az oldalról.
2015. márc. 29. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
miért nem fogjátok már fel hogy a szép emberek élőben ismerkednek a csúnyák meg úgy vannak vele hogy megprobálom neten ha élőben nem megy
2015. márc. 29. 15:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy kvára nem igaz.
2015. márc. 29. 15:07
 4/10 To7ka ***** válasza:
Én mindig is nagyon szerettem így ismerkedni, nagyon sok érdekes személyiséggel leveleztem. És valóban, nem jellemző, hogy csúnyák lennének. De valószínűleg inkább azért, mert névtelenül, kép nélkül nagyobb bátorsága lesz mindenkinek!:) Plusz a sokak számára igazán top kategória (amire vágynak) nagyon valószerűtlen, hogy itt ismerkedik. Millió egy jobb dolguk van annál, egy csúnyább lánynak viszont vonzóbb ez a lehetőség. Talán...:)
2015. márc. 29. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Én pont mást tapasztaltam. Sok itt az egész jó nő, de ők eltűnnek, ha te nem nézel ki jól. A csúnyább csajok még itt a neten is gátlásosabbak, könyörögni kell nekik egy képért.
2015. márc. 29. 15:08
 6/10 opened paradise ***** válasza:
Vannak önbizalomhiányos emberek (állítólag én is az vagyok,de nem hiszem) akiknek könnyebb így,mert amúgy nem hinnének magukban. Láttam már innen szép lányt,bár a 3-ból,aki nálám a prímet vitte,csak 1 volt ebben a kategóriában.
2015. márc. 29. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a jó nők csak unalomból vagy szórakozásképp irogatnak ide. A csúnyább csajok meg nem nagyon mernek még itt sem ismerkedni.
2015. márc. 29. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Dear jessy . Te most a sajat szarodat eszed. Itt emberkedsz . Valoszinuleg te is "csunya" vagy :) vagy itt probalod kielni azt h masok teged degradalnak le. :) 22/f
2015. márc. 29. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:

kerdezo: legyel te aki megvaltoztatja ezt a sztereotipiat!

toltsel fel magadrol egy teljes testes kepet, arcot ki lehet takarni ha nem akarod. lassuk

2015. márc. 29. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
amugy meg elittars, lovebox stb vannak szep csajok. de itt nagyreszt kevesbe szebbek
2015. márc. 29. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!