Miért hiszik azt sokan, hogy neten csak csúnya nők írogatnak, így csak velük lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Pl. ezen az oldalon is.2015. márc. 29. 15:03
1/10 anonim válasza:
Mert buták. Én még nem kaptam csúnya nőtől, lánytól képet erről az oldalról.
2/10 anonim válasza:
miért nem fogjátok már fel hogy a szép emberek élőben ismerkednek a csúnyák meg úgy vannak vele hogy megprobálom neten ha élőben nem megy
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy kvára nem igaz.
2015. márc. 29. 15:07
4/10 To7ka válasza:
Én mindig is nagyon szerettem így ismerkedni, nagyon sok érdekes személyiséggel leveleztem. És valóban, nem jellemző, hogy csúnyák lennének. De valószínűleg inkább azért, mert névtelenül, kép nélkül nagyobb bátorsága lesz mindenkinek!:) Plusz a sokak számára igazán top kategória (amire vágynak) nagyon valószerűtlen, hogy itt ismerkedik. Millió egy jobb dolguk van annál, egy csúnyább lánynak viszont vonzóbb ez a lehetőség. Talán...:)
5/10 anonim válasza:
Én pont mást tapasztaltam. Sok itt az egész jó nő, de ők eltűnnek, ha te nem nézel ki jól. A csúnyább csajok még itt a neten is gátlásosabbak, könyörögni kell nekik egy képért.
6/10 opened paradise válasza:
Vannak önbizalomhiányos emberek (állítólag én is az vagyok,de nem hiszem) akiknek könnyebb így,mert amúgy nem hinnének magukban. Láttam már innen szép lányt,bár a 3-ból,aki nálám a prímet vitte,csak 1 volt ebben a kategóriában.
7/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a jó nők csak unalomból vagy szórakozásképp irogatnak ide. A csúnyább csajok meg nem nagyon mernek még itt sem ismerkedni.
8/10 anonim válasza:
Dear jessy . Te most a sajat szarodat eszed. Itt emberkedsz . Valoszinuleg te is "csunya" vagy :) vagy itt probalod kielni azt h masok teged degradalnak le. :) 22/f
9/10 anonim válasza:
kerdezo: legyel te aki megvaltoztatja ezt a sztereotipiat!
toltsel fel magadrol egy teljes testes kepet, arcot ki lehet takarni ha nem akarod. lassuk
10/10 anonim válasza:
amugy meg elittars, lovebox stb vannak szep csajok. de itt nagyreszt kevesbe szebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!