Van olyan lány aki nem szereti, ha bókolnak neki?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 14:54
2/6 anonim válasza:
Úgy vettem észre, hogy igen, van. És most nem arra gondolok, hogy nem bírja a sablondumákat, mint "nem vagy fáradt? egész nap a fejemben jártál" vagy "van egy térképed? mert meg kell találnom az utat a szívedhez...", hanem egyszerűen valamiért nem bírják.
4/6 anonim válasza:
én csak a túlzásba vitt, erőltetett bókokat nem bírom
de van aki a normálisat se, kényelmetlenül érzi magát tőle (ismerek is ilyet)
5/6 anonim válasza:
Ha valaki nem bírja a bókokat, akkor mit lehet tenni egy ilyen lánnyal?
6/6 anonim válasza:
Én sem szeretem a bókokat, mert nem tudom őket értelmezni:D
Pl sokan mondják, h szép a szemem. Én meg mindig azt gondolom: És? Ez egy érdem? Nem tettem érte semmit, h az legyen. Ha nem lenne az, akkor sem tudnék ellene mit tenni, szóval tökmindegy:D
Vagy amikor azt mondják: "okos/vicces/aranyos/jófej vagy." Gondoltam, h így gondolod, különben nem lógnál velem.
Hacsak nem akarsz mély tudományos beszélgetésbe kezdeni az ìriszről, pszicgológiáról, genetikáról, nem értem, miért kell ilyen semmiségeket megemlíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!