Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha a lány kezdeményez? Vagy a lánynak kötelező megvárni, míg bókolnak stb? Mit hallanátok szivesen?
Figyelt kérdés
Ha nekem tetszik egy fiú és kölcsönös a szimpátia, akkor bókolhatok én is, hogy jól érzem magam vele,jó a humora,szép a szeme vagy hasonlók?Esetleg én is adhatok a szájára egy kedves puszit?Vagy ezen meglepődnétek?Esetleg elriasztó lenne?Mindenképp a fiúnak kell megtenni az első lépéseket és erre mennyi időt muszáj várni?Mennyiben nyomja ez rá a bélyegét a kapcsolatra,úgy értem a továbbiakban is a lányé lesz a kezdeményező szerep?Mert ezt lehet érezni, hogy ha egy fiú nem olyan rámenős, gondolom a továbbiakban sem lesz az.Remélem érthető a kérdésem.Köszönöm!2010. ápr. 23. 18:33
1/9 anonim válasza:
A mai világban szerintem már bárki kezdeményezhet, csak az nem mindegy, hogy hogyan.
3/9 anonim válasza:
Én örülnék, ha a lány kezdeményezne.
Persze nem rámászásról beszélek. :)
4/9 anonim válasza:
én örülnék neki:D figyelj, szerintem ha szeretnéd a srácot nyugodtan megteheted az első lépést. ez a szájára nyomni egy puszit sztem jó ötlet! ha kölcsönös a szimpátia akkor abból csók lesz.
5/9 anonim válasza:
Én még soha nem kezdeményeztem, és egyik kezdeményező lányra sem haragudtam különösebben miatta :D ;)
6/9 anonim válasza:
Nálam a csajok rendszeresen kezdeményeznek. Örülök is neki, hiszen megkönnyítik a dolgom. Elég válogatnom, anélkül h küzdenem kéne bármiért is. :D Na meg jót tesz az önbecsülésemnek. De azért nem kell minket nagyon elkényeztetni, mert ha hozzászoknak a srácok, utána megeshet h elvárják majd minden lánytól.
"életművész"
7/9 anonim válasza:
Egyenjogúság van, nem?
Ezért harcolnak a nők hosszú ideje.
8/9 anonim válasza:
persze hogy örülnek neki ha kezdeményezel,mert növeli az önbizalmukat,de az nem biztos hogy akarnak is majd valamit tőled.. komolyat. én még abban hiszek,hogy a férfinak kell meghódítania a nőt. legalább jobban megbecsüli,ha küzdenie kell érte
9/9 anonim válasza:
nyugodtan kezdeményezhetnek a lányok is,úgyis vannak olyan csávok akik félősebbek..kell nekik egy kis löket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!