Kérhetek segítséget lányok de fiuk is irhatnak?
Figyelt kérdés
Na az van hogy nagyon tetszik egy lány a sulimban és már nem birtam bejeloltem fb-n és folyton engem néz szunetben...
Rátérek a kérdésemre :D most lesz majális itt ahol lakok nagy buli szokott lenni koncert stb.. Arra gondoltam hogy elhívom fn- hogy van e kedve velem eljonni..Szerintetek ez jó 1. randira? És lenne még egy kérdésem szerintetek az gáz ha kisebb nállam 1 fejjel? Ja és hogy az hogy ő 15/L és 17/F? Ez a korkülömbség még türhető? :DD Bocs hogy ilyen hosszú lett.. Nagyon megköszönném ha egy hosszú értelmest választ kapnék ne olyat hogy 1-2 szavas...
2015. márc. 27. 16:05
1/4 anonim válasza:
Ne FB-n hívd el, hanem személyesen. Jó randira. Nem gáz. Nem nagy. Igen tűrhető.
2/4 anonim válasza:
Nyilván férfiasabb lenne ha személyesen hívnád el, te ha nagyon nem megy akkor inkább FB-n mint sem hogy kihagyd a lehetőséget. Én személy szerint nem ide vinném első randira. Az a lényeg hogy alaposan megismerjétek egymást, ergo sokat beszélgessetek. Nos egy koncerten ez nem egyszerű főleg hogy gondolom elég sokan lesznek, és a zavaró tényező is több lesz. Szerintem menj el vele előtte sétálni (esküszöm legjobb) és 2. randira vidd el oda. A magasság mióta etalon? :O 2 év meg főleg nem gáz. NEM LÉTEZIK OLYAN HOGY GÁZ!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ akkor megpróbálom elhivni de ha nem megy élőben mert nem mindig látom suliba.. akkor simán irjam hogy szia nagyon szimpi vagy nincs kedved velem eljöni ... ra? ez igy jó?
2015. márc. 27. 16:20
4/4 A kérdező kommentje:
majálisra
2015. márc. 27. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!