Miert van az, ahogy megismerek es megkedvelek valakit teljesen behulyulok es direkt elrontom?
Figyelt kérdés
Nem hangzik logikusnak de tenyleg ezt csinalom semmi ok nelkul. Utobbi idoben ket lannyal is ismerkedtem, mindketto nagyon szep, okos, kedves szemely es amikor mar oda jutottunk h bevallja h kedvel egy ket napig minden kiraly de utana tokre behulyulok, furan viselkedem es megkerem h ne keressen tobbe. Aztan igy le is tiltom oket. Nem tudom ezt felfogni h mi kedvelhetot talalnak bennem, a masik meg h ilyenkor olyan felelosseget raknak a nyakamba h nemtudom.. Kellemetlen. Mostmar mindig ez lesz? Sose leszek kepes ujra normalisan ismerkedni? 23/F2015. márc. 26. 01:33
1/10 anonim válasza:
Ha teszel ellene, akkor nem lesz mindig így.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem direkt csinalom. Tudom h ezzel rosszat teszek de megis megcsinalom, megmondom neki h nem vagyok rad kivancsi es letiltom. Abban a percben tenyleg azt hiszem h ez a legjobb megoldas es hiaba gondolkozok rajta h ez hu lyeseg, addig nem hagy nyugodni mig fel nem egetem a hidat kettonk kozott...
2015. márc. 26. 01:35
3/10 anonim válasza:
Szr ügy amúgy a leírásban válaszoltál a kérdésedre.
4/10 A kérdező kommentje:
nem tartom magam eleg jo embernek ahhoz h erdemes legyek mas szeretere.. aztan ha ez megis megtortenik mindent megteszek h elbasszam, mert amig a kezemben van a lehetoseg h en szakitsam meg a kapcsolatot addig megteszem, meg mielott rajonne h tenyleg rossz valasztas vagyok es o hagy ott. Nemtom nekem szerintem ezek a leelt rossz nokkel kene foglalkozzak akiket az eletben nem fogok erdekelni
2015. márc. 26. 01:44
5/10 anonim válasza:
Ugyanezt eljátszottam néhány lánnyal korábban. Nem hittem el, hogy egy főnyeremény nőnek rám van szüksége. A mai napig nem tudom elhinni senkiről, hogy valami különlegeset látna bennem. Így inkább amikor a legkevésbé számít rá, teszek valami olyat, amivel kiváltom az ellenszenvet a nőkből. Például más lánnyal kezdek flörtölni, vagy szimplán nem keresem. Mert nem akarom, hogy bárki is megkedveljen. Nem tudok együttélni a szimpátiával, ellenben a konfliktusokat sokkal ügyesebben le tudom kezelni.
6/10 anonim válasza:
Velem is eljátszotta egy srác, de magyarázatot kértem tőle. Ugyanezzel indokolta, hogy nem hiszi el, hogy komolyan gondolom vele. Ez eléggé kiábrándító, esélyt sem adsz arra, hogy bizonyíthasd, hogy te vagy a megfelelő ember. Komoly önbizalomhiányra vall az ilyen viselkedés, az meg hogy előbb szakítod meg a kapcsolatot, minthogy a másik fél tegye meg veled, konkrétan gyávaság és férfiatlan. Nem akarlak megbántani, ne vedd magadra, gondolom neked sem a legjobb, hogy így viselkedsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem jo, tokre egyetertek es nem veszem magamra. Gondolom ez az elso lepes h belatom, a masodik meg h segitseget kerek.. Most itt jarok
2015. márc. 26. 02:35
8/10 anonim válasza:
Takonygerinc generáció. Odáig jutott a "nem vállalok felelősséget semmiért, csak vegetálok" hozzáállás, hogy már egy párkapcsolatot sem bírsz felvállalni, mert valamibe energiát kéne invesztálni meg elköteleződni.
9/10 A kérdező kommentje:
Szep szavak, gratulalok:) sajnalom ha neked ez sem adatik meg
2015. márc. 26. 10:26
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenesetre a problemam fenn all, ha valaki nem csak azer jon ide hogy belemkosson, h elmondja milyen szr ember vagyok es tud valami tanacsot adni h min valtoztassak h ne igy lassam a dolgokat azt tenyleg megkoszonnem
2015. márc. 26. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!