Ebből hogyan jöjjek ki jól?
Megismertem valakit. Tetszik. (Külsőleg is, meg szimpatikus.)
DE:
Nagyon azt érzem, ő már most teljesen beleélte magát a dolgokba, hogy köztünk kapcsolat lesz, viszont annak ellenére, hogy tényleg bejön, én nem állok készen erre (nem tudtam még feldolgozni az előzőt, ami már lassan fél éve véget ért. Persze ezt ő nem tudja. Ez a gyenge pontom, minden próbálkozás azóta emiatt fulladt kudarcba, pontosabban senkivel nem jutottam el semeddig.)
Nem akarom megbántani, elején azt éreztem, hogy ebből lehet valami, de visszaestem megint erre a pontra, és tudom, hogy így nem fog menni.
Mit tegyek? Hogy oldjam meg, hogy ne legyek szemét?
(Nem volt még köztünk semmi.)
tisztázd magad minnél hamarabb
hozd szoba akapcsolatokat és mond hogy neked van egy ilyened
vagy uljetek le éskezd el hogy : én ugy érzem te most többet szeretnél töllem mint amit nyujtani tudok tudod volt egy kapcsolatom....
Mi volt az előzővel, hogy így megviselt?
Pontosan miért érzed így, hogy nem állsz rá készen?
Nem, bántani akarlak, de ebből a sok zárójelből meg a fogalmazásodból úgy tűnik, mintha "gyónni" jöttél volna, illetve bűntudatod lenne valami más miatt is...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt a teljes történet az exemröl.
Csak nem kaptam értelmes választ arra a kérdésre.
Hát jó nagy hülyeséget írt az első hozzászóló. :D Komolyan minek írni olyannak aki végig sem olvassa a kérdést? Mi jó van a kötekedésben, okoskodásban?
De mondjuk így nehéz megmondani nekünk, hogy miért nem tudsz kezdeményezni másokkal. Konkrétan mi volt a baj az exeddel. Szerintem előbb ezt kellene letisztáznod önmagadban. Írd le egy füzetbe miket éreztél, mik lehettek a gondok, meg ezeket.
Távkapcsolat volt (700 km), így kezdtük már az elején.
Emiatt volt sok konfliktus, meg a szakítások. Nagyon keveset tudtunk találkozni. Õ hazaköltözni nem akart, mert ott kialakított egy életet, amire itthon nem lett volna lehetõsége. Én kiköltözni nem tudtam volna a körülményeim miatt. Nekem egy korábbi kapcsolatból van egy kislányom, akinek az apja nem egyezett volna bele, hogy kivigyem, és havonta láthassa csak.
Ez volt az oka, hogy nem ment tovább a kapcsolat. Mondhatják sokan, hogy mindent meg lehet oldani, de nem tudom, más hogy oldotta volna meg ezt a helyzetet. (Úgy, hogy senkit nem szerettem még így, mint Õt, és gyanítom, hogy nem is fogok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!