Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebből hogyan jöjjek ki jól?

Ebből hogyan jöjjek ki jól?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit. Tetszik. (Külsőleg is, meg szimpatikus.)

DE:

Nagyon azt érzem, ő már most teljesen beleélte magát a dolgokba, hogy köztünk kapcsolat lesz, viszont annak ellenére, hogy tényleg bejön, én nem állok készen erre (nem tudtam még feldolgozni az előzőt, ami már lassan fél éve véget ért. Persze ezt ő nem tudja. Ez a gyenge pontom, minden próbálkozás azóta emiatt fulladt kudarcba, pontosabban senkivel nem jutottam el semeddig.)

Nem akarom megbántani, elején azt éreztem, hogy ebből lehet valami, de visszaestem megint erre a pontra, és tudom, hogy így nem fog menni.

Mit tegyek? Hogy oldjam meg, hogy ne legyek szemét?

(Nem volt még köztünk semmi.)

2015. márc. 25. 17:03
 1/10 anonim válasza:

tisztázd magad minnél hamarabb

hozd szoba akapcsolatokat és mond hogy neked van egy ilyened

vagy uljetek le éskezd el hogy : én ugy érzem te most többet szeretnél töllem mint amit nyujtani tudok tudod volt egy kapcsolatom....

2015. márc. 25. 17:19
 2/10 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki is így, hogy mi a helyzet. Ha úgy van akkor úgy is megérti, támogatni fog, azt fogja csinálni amire neked szükséged van, ha meg nem, akkor talán nem ő az a valaki aki kell neked. De a legfontosabb őszintének lenni, neki is tudnia kell, hogy mi van. Úgy könnyebb lesz neked is.
2015. márc. 25. 17:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak az a rossz, hogy még én is elhittem, hogy végre túl vagyok rajta. Aztán megint rájönni, hogy mégse :S
2015. márc. 25. 17:45
 4/10 anonim válasza:
Szerintem ne utasítsd el teljesen... tényleg mondd meg neki hogy milyen érzelmek kavarognak benned. Ha komolyan gondolja veled, akkor lesz annyira empatikus hogy megérti. Viszont ne hagyd magadnak, hogy belemerülj a kesergésbe, elhiszem hogy tartasz az újtól, attól, hogy ez is úgy végződhet mint az előző, de ne téveszd szem elől a tényt, hogy az a múlt és most a jövő a téma, lehet hogy ő lesz életed párja. Ne foszd meg saját magad a boldogság lehetőségétől! :-)
2015. márc. 25. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi volt az előzővel, hogy így megviselt?

Pontosan miért érzed így, hogy nem állsz rá készen?

Nem, bántani akarlak, de ebből a sok zárójelből meg a fogalmazásodból úgy tűnik, mintha "gyónni" jöttél volna, illetve bűntudatod lenne valami más miatt is...

2015. márc. 29. 23:46
 6/10 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Itt a teljes történet az exemröl.

Csak nem kaptam értelmes választ arra a kérdésre.

2015. márc. 30. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát jó nagy hülyeséget írt az első hozzászóló. :D Komolyan minek írni olyannak aki végig sem olvassa a kérdést? Mi jó van a kötekedésben, okoskodásban?

De mondjuk így nehéz megmondani nekünk, hogy miért nem tudsz kezdeményezni másokkal. Konkrétan mi volt a baj az exeddel. Szerintem előbb ezt kellene letisztáznod önmagadban. Írd le egy füzetbe miket éreztél, mik lehettek a gondok, meg ezeket.

2015. márc. 30. 14:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert amíg nem varrod el magadban ezt a dolgot addig szenvedni fogsz.
2015. márc. 30. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet az is van hogy egy másik pasival akarsz túllépni, az előzőn.
2015. márc. 30. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Távkapcsolat volt (700 km), így kezdtük már az elején.

Emiatt volt sok konfliktus, meg a szakítások. Nagyon keveset tudtunk találkozni. Õ hazaköltözni nem akart, mert ott kialakított egy életet, amire itthon nem lett volna lehetõsége. Én kiköltözni nem tudtam volna a körülményeim miatt. Nekem egy korábbi kapcsolatból van egy kislányom, akinek az apja nem egyezett volna bele, hogy kivigyem, és havonta láthassa csak.

Ez volt az oka, hogy nem ment tovább a kapcsolat. Mondhatják sokan, hogy mindent meg lehet oldani, de nem tudom, más hogy oldotta volna meg ezt a helyzetet. (Úgy, hogy senkit nem szerettem még így, mint Õt, és gyanítom, hogy nem is fogok.)

2015. márc. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!