Miért történik ez mindig velem?
Miért van az, megismerek egy fiút, elvisz randira, teljesen odáig van én még nem. Találkozgatunk, majd 2-3 hónap után közli, hogy mégsem akar komoly kapcsolatot.
De komolyan gondolta persze, meg tényleg az elején úgy nézett rám, azátn megismer és kiábrándul. Pont amikor már kezdem megszeretni, pedig nem is az esetem.
Az a baj, hogy ez már annyiszor megtörtént velem...
Mi a baj velem ?!
27 vagyok. Nem vagyok már tini, így már nem sírok. annyit :)
Nem volt első randin szex. NAgyon jól indult az egész, inkább az volt a baj, h nagyon megakart nekem felelni.
ami inkább engem zavart, mert nem önmagát adta.
aztán hirtelen történt valami és BOOM csak megírta a szokásos hülye dumát, h jobbat érdemlek és, h ő még nem kész egy komoly kapcsolatra, mert nem tudja, merre tart az élete. inkább csak az zavar, h nem kapok értelmes választ, így magamban keresem a hibát.
én sem tudom merre tart az életem, és nem értem miért kell címkéket aggatni dolgokra már az elején, h komoly nem komoly.
Ha képes vagy alkalmazkodni valakihez aki nem passzol tökéletesen hozzád akkor nagy valószínűséggel nem veled van a gond,egyszerűen zsinórban fogtál ki tartós kapcsolatra alkalmatlan pasikat.
Ezek a fiúk nem fiatalabbak voltak nálad?Keresgélj az idősebb korosztályban,4-5 évvel idősebb pasik már általában tudják merre tart az életük és tartós kapcsolatot keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!