Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért történik ez mindig velem?

Miért történik ez mindig velem?

Figyelt kérdés

Miért van az, megismerek egy fiút, elvisz randira, teljesen odáig van én még nem. Találkozgatunk, majd 2-3 hónap után közli, hogy mégsem akar komoly kapcsolatot.

De komolyan gondolta persze, meg tényleg az elején úgy nézett rám, azátn megismer és kiábrándul. Pont amikor már kezdem megszeretni, pedig nem is az esetem.

Az a baj, hogy ez már annyiszor megtörtént velem...

Mi a baj velem ?!

2015. márc. 25. 01:09
 1/10 anonim ***** válasza:
hisztis vagy
2015. márc. 25. 01:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Lefeküdtetek az első randin? Ha nem, az a baj, ha igen, az baj. Ez egy ördögi kör sajnos. Sokan csak a d*gásra mennek manapság, ha gyorsan megkapott, akkor ennyi voltál, ha meg nem, akkor nem érted meg a vesződést. Nézd a jó oldalát, sokan még sosem randiztak, köztük én sem xD. 22/F
2015. márc. 25. 01:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, esetleg valamit mondhattál. Én voltam úgy hogy baromira bejött nekem egy hölgy, beszélgettünk sokat, egy mondat hagyta el a száját, 3 hónapos ismeretség ment tönkre. Nem veszekedtem, csak gyorsan leépítettem a kapcsolatot, fél másodperc alatt kiábrándultam.
2015. márc. 25. 01:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?Bocsi,hogy megkérdezem,de nem mindegy,hogy egy ilyen kérdést tini lány tesz ki vagy egy felnőtt nő,mert a válasz is más lehet.
2015. márc. 25. 01:24
 5/10 anonim ***** válasza:
#3 megosztod velünk, hogy mit mondott?
2015. márc. 25. 01:25
 6/10 anonim ***** válasza:
5: A világképemmel nem eggyező dolgot. Kb.: pics4 stílusban mondott valamit a szegényebb emberekre. Ha jól emlékszem.
2015. márc. 25. 01:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt azoktól a fiúktól kellene megkérdezni. Lefekszel velük a 2-3 hónap alatt?
2015. márc. 25. 01:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Talan azert, mert erzi rajtad, hogy nem akar. Es erzi, hogy csak ki akarnad sajatitani. Ne vedd magadra, ez egy rossz noi szokas, aki nem tetszik neked, megprobalod azert a markodban tartani. Ezt a fiu neha megerzi, most talan ilyen tortenhetett. Es van az, amikor nem, en igy jartam, lelkibeteg lettem eleg hosszu idore, most 21 vagyok, kb 17 vtam mikor ez tortent, es meg mindig nem tudtam teljesen feldolgozni. Nem azert, mert szeretnem meg ezt a lanyt, hanem azert, mert egy oriasi csalodas volt.
2015. márc. 25. 02:24
 9/10 A kérdező kommentje:

27 vagyok. Nem vagyok már tini, így már nem sírok. annyit :)

Nem volt első randin szex. NAgyon jól indult az egész, inkább az volt a baj, h nagyon megakart nekem felelni.

ami inkább engem zavart, mert nem önmagát adta.

aztán hirtelen történt valami és BOOM csak megírta a szokásos hülye dumát, h jobbat érdemlek és, h ő még nem kész egy komoly kapcsolatra, mert nem tudja, merre tart az élete. inkább csak az zavar, h nem kapok értelmes választ, így magamban keresem a hibát.

én sem tudom merre tart az életem, és nem értem miért kell címkéket aggatni dolgokra már az elején, h komoly nem komoly.

2015. márc. 25. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha képes vagy alkalmazkodni valakihez aki nem passzol tökéletesen hozzád akkor nagy valószínűséggel nem veled van a gond,egyszerűen zsinórban fogtál ki tartós kapcsolatra alkalmatlan pasikat.

Ezek a fiúk nem fiatalabbak voltak nálad?Keresgélj az idősebb korosztályban,4-5 évvel idősebb pasik már általában tudják merre tart az életük és tartós kapcsolatot keresnek.

2015. márc. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!