Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti komolyan vesztek olyan...

Ti komolyan vesztek olyan embert (akár férfi, akár nő), aki interneten keresztül nyomul, de ha élőben találkoztok, alig mer hozzátok szólni?

Figyelt kérdés
De interneten keresztül nagy szája van, nyomul, játsza a macsót/pasizós csajt, stb, de élőben teljesen más...kezdenétek ilyennel? Mert én ilyeneket nem tudok komolyan venni, de lehet bennem van a hiba...
2015. márc. 24. 23:09
 1/10 CptTomato ***** válasza:
Persze a legtöbb lány ilyen volt akivel találkoztam... meg velem is előfordul.
2015. márc. 24. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Neten minden könnyebb.
2015. márc. 24. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
ÉN ezért nem szeretek neten ismerkedni
2015. márc. 24. 23:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Neten sokkal könnyebb lazának lenni..
2015. márc. 24. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon bejön ha egy csaj félénk, és bátorításra szorul,ha neten laza és oldott emberként viselkedik akkor már tudod,hogy milyen szeretne lenni,csak egyenlőre nincsen hozzá mersze.Talán pont a te segítségedre van szüksége,hogy ez az énje kiteljesedjen.
2015. márc. 24. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:

akinél nagy a kontraszt azt én se

24L

2015. márc. 24. 23:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Én egyébként nő vagyok, és igen, a pasik szemében lehet hogy a lányoknál vonzó is ha félénk, de neten bátor szeretne lenni, de pasiknál kicsit kiábránditó szerintem...persze, neten mindenki oldottabb tud lenni, de ha túl nagy az ellentét, az már nekem kicsit gáz...
2015. márc. 24. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy nyakon vágnám, hogy soha többet nem lenne ilyen marhasághoz kedve, hogy az interneten nagyszájú legyen élőbe meg oszt nem!
2015. márc. 24. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Azok a régi szép idők :) túl a 20-on
2015. márc. 24. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem keresek párt, szóval nem is kezdenék senkivel, de nem látok ebben semmi elítélni-lenéznivalót, talán mert én is magabiztosabban tudom előadni magam írásban. Ez van, vannak emberek, akik szoronganak szociális helyzetekben és hiába akarnának, egyszerűen nem tudnak úgy fellépni, ahogy szívük szerint megfelelőnek éreznék. Ez nem azt jelenti, hogy megjátszanák magukat akár élőben, akár neten, egyszerűen más kontextusban máshogy viselkednek.

Mondjuk nekem lehet, hogy pont az online mutatott énjük nem nyerné el a szimpátiámat, de ezt persze így nem tudhatom.

2015. márc. 24. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!