Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, pasik, nektek bejön...

Srácok, pasik, nektek bejön ez az alak vagy inkább egy átlagos alkatú nőt választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szoktam súlyzózni, meg saját súlyos edzéseket is csinálok. Alapból vékony vagyok, ráadásul viszonylag könnyen izmosodom is szerencsére. Viszont alacsony, 158 cm vagyok.

Nektek egy ilyen alkatú, mint a képeken bejönne, vagy jobban szeretitek a nőiesebb nőket? Úgy értem akiken van mit fogni? Még ha vékony is egy nő, szerintem akkor se szép, ha csak úgy van a teste, ahogy a genetika alakította. Amikor nem foglalkoztam a testemmel, akkor sem tetszett, hogy nincs egy jó izomzatom, hiába voltam mindig is jó alakú, vékony.

Nekem jobb ha tükörbe nézek, amikor a képekhez hasonló testet látok, de a pasiknak ez bejön ? Csak mert a csoporttársaim szerint nem normális dolog ha egy nő edz, szerintük egy nő maradjon a zumba meg hasonlóknál..

Szerintetek a pasik nagy többségének ez nem jön be, és jobban tetszik nekik egy izomtalan (vékony)női test?

24/N

2015. márc. 24. 19:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igazából nem bánnám, csak... Az egész a mell kárára megy...
2015. márc. 24. 19:39
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szeretem az izmos csajokat csak is azokat akik karcsúakat és nem izmosak.
2015. márc. 24. 19:39
 13/29 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon szépek, ez az alkat még messze van a túl izmostól.

Aki szerint meg az edzés nem való nőknek, nyugodtan fulladjon bele a saját hájába, és hagyja békén a normális, sportolni szerető embereket :D

2015. márc. 24. 19:40
 14/29 anonim ***** válasza:
31%
Azt gondolnám, hogy igen, egy felelősségteljes nő, akinek számít az egészsége. Arról nem beszélve, hogy Te nyugodtan felvehetsz akármilyen ruhát, mert minden jól áll rajtad, nem nevetteted ki magad, hogy itt buggyan ki, ott buggyan ki... Aki meg fújjol... hát van egy rossz hírem ! ;) 24 F
2015. márc. 24. 19:40
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
Sokkal inkább ez, mint egy átlagos. De más az ízlésem.
2015. márc. 24. 19:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Az első kép még oké.
2015. márc. 24. 19:44
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Edzhetek veled?
2015. márc. 24. 19:44
 18/29 anonim válasza:
8%
A bicepsz kicsit erős de tetszik. Nem szeretem az edzetleneket....
2015. márc. 24. 19:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Én félnék, hogy megvernél.
2015. márc. 24. 19:47
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem szeretitek vagy inkább féltek az izmosabbaktól(az erősebb jellemük, öntudatuk miatt, és hogy kevésbé befolyásolhatóak) ? Mert a kettő nem ugyanaz.

Amúgy nem sportcipő meg pólóba járok mint sokan mostanság..

Az undormány és hasonló véleményeket is tiszteletben tartom, de hozzáteszem, hogy nekem meg az az undorító, mikor egy női test 1/3-a (vagy még több )zsírból van.

2015. márc. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!