Mit válaszoljak erre?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel neten kezdtünk el beszélni már kb 2 hete minden nap beszélünk és megkérdezte hogy nincs-e kedvem találkozni én pedig nem tudom hogy mit csináljak és ebben kérnék segítséget.
(ugyanannyi idősek vagyunk és ugyanabban a városban lakunk)
2015. márc. 24. 18:19
12/24 anonim válasza:
Csak annyit mondok: a látszat néha csal...
14/24 A kérdező kommentje:
azt én sem tudom
2015. márc. 24. 18:28
15/24 anonim válasza:
Találkozz előbb velem, utána már nem fogsz félni senkitől :)
16/24 anonim válasza:
Úristen... -.-
Akkor talizzatok aztán majd meglátod :) nem kell túlizgulni mindent :)
17/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D
2015. márc. 24. 18:35
20/24 Interferencia válasza:
Na figyelj, ha pl. Facebookon beszélgettek, már a profilja alapján is elég sok mindent megtudhatsz róla (általában), de azt nem nehéz megállapítani, hogy kamu-e vagy sem, de igazából a beszélgetések még alkalmasabbak erre.
Aztán a találkozó nappal legyen, egy forgalmas nyilvános helyen, lehet nálad gázriasztó is, ha attól jobban érzed magad. Szerintem ez elég elővigyázatosság, ja és remélem, hogy nem 12 vagy,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!