18 vagyok Lány és belezúgtam egy 22 éves Lányba, hogyan ismerkedjek meg vele?
A kérdésem elég gagyin van összetéve, mivel hogyan lehet ezt megkérdezni? lényeg...
Szóval, 18 vagyok, és belezúgtam már egy éve egy lányba magasabb mint én bár én is 170 vagyok :D Olyan középkategóriás a csaj, és köbö énis, de ez nem is lényeg.
Ha a közelében vagyok a szívem gyorsabban ver, és nem bírom ki, hogy ne nézzem, de végülis ez az egész úgy kezdődött, hogy ő nézett a buszon.
Tehát együtt buszozunk minden reggel, néha még mellette is ülök. LÉNYEG hogy már 1 éve tart, de az utóbbi pár hónapban különösen nagyon csak rá tudok gondolni, ezzel kelek, ezzel fekszem. Ha fogatmosok reggelente, arra gondolok, hogy lassan újra látom. Ha órán ülök sem tudok figyelni.
Néha a suliban is összefutunk, mivel ő valamiféle tanfolyamon van.
Aztán mikor elmegyek előtte érzem h utánnamnéz, és ugye majdnem elesek a saját lábamban annyira szerencsétlenül megyek olyankor xD
Igazából elképzelésem sincs, mit kellene tennem, tűrni tovább ennek az elviselhetetlen érzésnek a mellkasomban? vagy tenni is valamit.
Tudom eléggé gyerekes vagyok, de ez így van és nem tudok mit tenni.
Érdekességképpen ha valaki a piát javasolná, az nem működik. Egyszer együtt voltunk egy pálinkanapon de nem mertem megszólítani, pedig a barátnői már hazamentek és ő is várta a kocsiját. Gondolom ÉN de am nemtom. Szóval rajtam még az alkohol sem segít xD
Szóval mit javasoltok?
ez bíztató egy beszéd volt, köszönöm :D
viszont most az van, hogy a legjobb barátnőm már nem bírja h állandóan neki áradozok, így tehát elhatározta ha legközelebb látja odamegy hozzá és elmondja neki h mi van. mikor megtehette volna természetesen én utánnavetődtem és megállítottam, DE még facebookon is beszélhet vele, de nem akarom h beleszóljon, bár ha jól sül el akkor nincs gond, de ez csak rosszul sülhet el.
ha elképzelem magam én mit tennék ha valaki idegen rámírna h van 1 barátnője aki............
hát meg lenne a véleményem xD
ha ő a legjobb barátnőd csak nem hoz ténylegesen ilyen kínos helyzetbe, szerintem csak rá akar kényszeríteni, hogy tegyél lépéseket
amúgy úúú ez olyan szép és ígéretes sztori :3 hajráááá :))
(és majd mesélj mi lett :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!