Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 18 vagyok Lány és belezúgtam...

18 vagyok Lány és belezúgtam egy 22 éves Lányba, hogyan ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés

A kérdésem elég gagyin van összetéve, mivel hogyan lehet ezt megkérdezni? lényeg...

Szóval, 18 vagyok, és belezúgtam már egy éve egy lányba magasabb mint én bár én is 170 vagyok :D Olyan középkategóriás a csaj, és köbö énis, de ez nem is lényeg.

Ha a közelében vagyok a szívem gyorsabban ver, és nem bírom ki, hogy ne nézzem, de végülis ez az egész úgy kezdődött, hogy ő nézett a buszon.

Tehát együtt buszozunk minden reggel, néha még mellette is ülök. LÉNYEG hogy már 1 éve tart, de az utóbbi pár hónapban különösen nagyon csak rá tudok gondolni, ezzel kelek, ezzel fekszem. Ha fogatmosok reggelente, arra gondolok, hogy lassan újra látom. Ha órán ülök sem tudok figyelni.

Néha a suliban is összefutunk, mivel ő valamiféle tanfolyamon van.

Aztán mikor elmegyek előtte érzem h utánnamnéz, és ugye majdnem elesek a saját lábamban annyira szerencsétlenül megyek olyankor xD

Igazából elképzelésem sincs, mit kellene tennem, tűrni tovább ennek az elviselhetetlen érzésnek a mellkasomban? vagy tenni is valamit.

Tudom eléggé gyerekes vagyok, de ez így van és nem tudok mit tenni.

Érdekességképpen ha valaki a piát javasolná, az nem működik. Egyszer együtt voltunk egy pálinkanapon de nem mertem megszólítani, pedig a barátnői már hazamentek és ő is várta a kocsiját. Gondolom ÉN de am nemtom. Szóval rajtam még az alkohol sem segít xD

Szóval mit javasoltok?

2015. márc. 23. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Első lépésnek, szerintem kezdj el vele beszélgetni :)
2015. márc. 23. 19:59
 2/12 A kérdező kommentje:

Hamarabb mernék hozzáérni, mint megszólalni.

Vagyis igazából, kikapcsol nálam minden funkció mikor a közelemben van, a járás, a beszélés, de talán a mozgás kevésbé mint az értelmes kommunikáció. Arra ugyanis képtelen vagyok.

Még akkor is, ha mondjuk mellette ülök, és valaki... BÁRKI xD megkérdezné az időt, hát biztos azt sem tudnám melyik a nagymutató xD

Szörnyű dolog nemde?

2015. márc. 23. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:

NA, ennyire csak nem rossz a helyzet. Kicsit kapd össze magad, gondolj arra, hogy a legrosszabb az lehet, hogy beégsz nála :D Attól még az élet megy tovább, pár napig-hétig lesz szar, aztán túl vagy rajta. Az élet már csak ilyen, nem csak mesevonat :D

DE! Ez még mindig a jobbik eset. A legrosszabb, ha majd visszanézel és eszedbe jut, hogy nem tettél SEMMIT.

Mert akár jól is elsülhet. Csak ahhoz tenni kell ;) Szóval, hajrá , szólítsd meg! :D

2015. márc. 23. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz vele beszélni, akkor érintsd meg a kezét :)
2015. márc. 23. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:
"Klassz" lenne ha beégnék, de legalább van későbbi busz, amivel szintén beérek suliba xD
2015. márc. 23. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak legyél bátor, és nem lesz semmi gond :)
2015. márc. 23. 20:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Jó, megpróbálok, és ti mit tennétek a helyemben?

Bár lehet, ti nem vagytok ennyire besózva ilyesmitől, de ha mégis, mit tennétek? :D

2015. márc. 23. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Odabújnék hozzá a buszon a helyedben.:)
2015. márc. 23. 21:02
 9/12 Ciana ***** válasza:
Nagyon drukkolok :D
2015. márc. 23. 21:21
 10/12 anonim válasza:

Szerintem jobb ötlet előbb megszólítani, én lehet, hogy megijednék, ha nulla beszéd után csak úgy hozzámérne valaki, még akkor is, ha bejön az illető.

Szerintem amúgy aranyos is tud lenni, ha valaki össze-vissza beszél, aztán szintén össze-vissza elnézést kér érte :D csak tedd hozzá, hogy máskor azért tudsz értelmesen fogalmazni, csak most valahogy nem megy :D

Ha ő is utánad szokott nézni, az egy jó jel, én mindenképp próbálkoznék a helyedben :)

2015. márc. 25. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!