Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi kell ahhoz, hogy végre...

Mi kell ahhoz, hogy végre észre vegyenek a srácok? Hogyan tudnék végre bepasizni?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nem tetszem a srácoknak, pedig állítólag nem vagyok ronda teremtmény. Segítsetek légyszi, mert csak örlődöm magamban! Aki ismerkedés céljából írna nekem privátot, kérem, hogy ne írjon mert itt nem ismerkedek! 17/L

2015. márc. 23. 16:03
1 2
 1/12 anonim válasza:
47%
Vegyél a srácnak egy World of Warcraftot, és hidd el tetszeni fogsz neki.
2015. márc. 23. 16:10
 2/12 anonim válasza:
47%
Vagy lehet Eve Online is...de azt legalább 3 évig kell fizesd xdd
2015. márc. 23. 16:13
 3/12 anonim válasza:

Szerintem ha "tetszeni" akarsz nekik, akkor ahhoz a külsőt kell feldobni, mert igenis a legtöbb srác arra bukik, meg az önbizalomra, flörtölésre.

Az önbizalom "termelődhet" abból, hogy feldobod a ruhatárad/hajad/sminked, és kapod majd az elismeréseket (nem tudom, mennyire sminkeled magad most)

Bár kérdéses, hogy boldog leszel-e egy olyan viszonyban, amit a külső döntött el.

Én is átmentem ezen a szakaszon, új ruhatár, új haj, sok smink, bulizás, stb, jött is a sok elismerés, pasik, de pár év után rájöttem, hogy nem lettem tőle boldog, mert ez üres figyelem volt, csak a testemnek szólt.

Mikor szartam az egész külső dologra, akkor jött be olyan pasi a képbe, aki személyiségben passzolt hozzám, és tartalmas a kapcsolat.

2015. márc. 23. 16:41
 4/12 anonim válasza:
hát én idááig nem azért mentem oda egy lányhoz beszélgetni mert jól állt a haja vagy szépen volt kisminkelve, egyszer odamentem egyhez, nem volt tulsminkelve, helyes volt de nagyon bunkó es el is jöttem, szoval hiába volt szép.
2015. márc. 23. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Húzd ki magad, és legyen tartásod. (Sok csaj "úgy marad", amikor fejlődésnek indulnak a mellei, és ösztönösen púposan jár, hogy elrejtse őket.) Legyél vidám és közvetlen. Ennyi elég szokott lenni.
2015. márc. 23. 16:49
 6/12 anonim válasza:
Újitsd fel a ruhatárad, legyél bevállalós humoros ! Ha eddig nem sminkelted magad akkor kezd el ! Ne hidd azt hogy ki fognak röhögni a lányok, mert nem! Igy menőbb leszel sokkal több pasinak felkelted a figyelmét! Menj el fodrászhoz vegyél fel rövidnadrágot neon színeket magassarkút! :D
2015. márc. 23. 18:22
 7/12 anonim válasza:
27%
Májkráftozz... V kockulj vmi játékon amit sokan szeretnek asztán meg olvass utána Wikipédián!
2015. márc. 24. 08:47
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

" Aki ismerkedés céljából írna nekem privátot, kérem, hogy ne írjon mert itt nem ismerkedek! "

Hát ez az, hogy bekorlátozod magad, hogy ismerkedsz és hol nem.

Ezzel a hozzáállással mégis mit vársz?

2015. márc. 24. 09:02
 9/12 anonim válasza:
8-as mondjuk lehet, hogy nem gyakori kérdéseken akar ismerkedni hanem személyesen
2015. ápr. 18. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem fő a magabiztosság. A fiúk értékelik ezt.

17/L

2015. ápr. 18. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!