Mi kell ahhoz, hogy végre észre vegyenek a srácok? Hogyan tudnék végre bepasizni?
Szerintem ha "tetszeni" akarsz nekik, akkor ahhoz a külsőt kell feldobni, mert igenis a legtöbb srác arra bukik, meg az önbizalomra, flörtölésre.
Az önbizalom "termelődhet" abból, hogy feldobod a ruhatárad/hajad/sminked, és kapod majd az elismeréseket (nem tudom, mennyire sminkeled magad most)
Bár kérdéses, hogy boldog leszel-e egy olyan viszonyban, amit a külső döntött el.
Én is átmentem ezen a szakaszon, új ruhatár, új haj, sok smink, bulizás, stb, jött is a sok elismerés, pasik, de pár év után rájöttem, hogy nem lettem tőle boldog, mert ez üres figyelem volt, csak a testemnek szólt.
Mikor szartam az egész külső dologra, akkor jött be olyan pasi a képbe, aki személyiségben passzolt hozzám, és tartalmas a kapcsolat.
" Aki ismerkedés céljából írna nekem privátot, kérem, hogy ne írjon mert itt nem ismerkedek! "
Hát ez az, hogy bekorlátozod magad, hogy ismerkedsz és hol nem.
Ezzel a hozzáállással mégis mit vársz?
Szerintem fő a magabiztosság. A fiúk értékelik ezt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!