Ez hogy működik? Feltétlen nekem kell keresni a másikat, férfiként?
nem, neki se ártana kezdeményeznie beszélgetéseket
valószínűleg jelenleg egyáltalán nem érdekled
Nálunk sokáig csak a fiú keresett,én nem nagyon irtam rá.Bár azért nem,mert mire rá tudtam volna irni,addigra már Ő irt :D
Viszont szerintem ennek oda vissza kellene menni.Neked,és neki is keresned kéne.
Volt egy fiú,akivel beszélgettem sokáig.Leginkább csak én kerestem.Mondtam is neki,hogy ez nem normális.1 hétig kb keresett végre Ő.Aztán megint csak akkor beszéltünk amikor én kerestem.Azóta persze hagytam a fenébe..Ha neki is fontos lettem volna akkor keresett volna Ő is.Ehhez képest ha én nem irtam rá sokszor nem is beszéltünk.
Attól függ milyen a csaj. Ha kissé félénk, akkor lehet hogy elvárja hogy küzdj érte:-) Viszont ha nem keresed egy ideig, kiderül...mert ha érdekled ilyenkor nem igazán bírja ki az ember hogy ne keresse a másikat! Ezt szinte az összes barátnőmnél tapasztaltam;)
Sok sikert!
...hogy pontosítsak
Akit érdekelsz, az keres téged...
Aki látni akar, talál rá időt...
Aki akar téged, az megtalál....
A többi csak kifogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!