Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez hogy működik? Feltétlen...

Ez hogy működik? Feltétlen nekem kell keresni a másikat, férfiként?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy ha egy lány tetszik, mindig nekem kell felkeresnem, írnom neki? Úgy értem, hogy minden egyes alkalommal nekem kell kezdeményeznem beszélgetést? Van egy olyan érzésem, hogy ha én nem írnék, ő sem írna - ha pedig így van, van-e ennek egyáltalán értelme?
2015. márc. 23. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:

nem, neki se ártana kezdeményeznie beszélgetéseket

valószínűleg jelenleg egyáltalán nem érdekled

2015. márc. 23. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem finoman kérdezz rá! :) Feleslegesen ne pazarold az idődet és tőle sem szép hogy hamis ábrándokban ringat:))
2015. márc. 23. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ilyenekre ne pazarold az időt. Randiból az első párat illik a férfinek kezdeményezni, de hogy beszélgetést... Valószínűleg egyáltalán nem érdekli a csajt a dolog.
2015. márc. 23. 14:17
 4/7 anonim válasza:

Nálunk sokáig csak a fiú keresett,én nem nagyon irtam rá.Bár azért nem,mert mire rá tudtam volna irni,addigra már Ő irt :D

Viszont szerintem ennek oda vissza kellene menni.Neked,és neki is keresned kéne.

Volt egy fiú,akivel beszélgettem sokáig.Leginkább csak én kerestem.Mondtam is neki,hogy ez nem normális.1 hétig kb keresett végre Ő.Aztán megint csak akkor beszéltünk amikor én kerestem.Azóta persze hagytam a fenébe..Ha neki is fontos lettem volna akkor keresett volna Ő is.Ehhez képest ha én nem irtam rá sokszor nem is beszéltünk.

2015. márc. 23. 14:31
 5/7 catyst válasza:

Attól függ milyen a csaj. Ha kissé félénk, akkor lehet hogy elvárja hogy küzdj érte:-) Viszont ha nem keresed egy ideig, kiderül...mert ha érdekled ilyenkor nem igazán bírja ki az ember hogy ne keresse a másikat! Ezt szinte az összes barátnőmnél tapasztaltam;)

Sok sikert!

2015. márc. 23. 15:02
 6/7 catyst válasza:

...hogy pontosítsak

Akit érdekelsz, az keres téged...

Aki látni akar, talál rá időt...

Aki akar téged, az megtalál....

A többi csak kifogás!

2015. márc. 23. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szarik rád!
2015. márc. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!