Ha nem vagyok határozott 33 éves férfiként, akkor jogosan érzem magam szánalmasnak?
Nem attól lesz valaki szánalmas, hogy nem határozott, de ezt azért illene tudni 33 éves felnőtt emberként.....
Számtalan kevésbé határozott de sikeres ember van, nem értem hogy hozod össze a határozatlanságot a szánalommal. Szánalmas lehet sok más jellemvonás, de ez személyenként függő, kinél mi az a stílus vagy jellembeli vonás amit szánalmasnak tart, de így általánosságban kijelenteni hogy egy nem határozott férfi szánalmas szerintem hülyeség.
Mire gondolsz?
Nem alfa hímes a kiállásod? Az nem gáz, nem is mindenki vágyik arra. Sőt, vannak olyan nők, akik kifejezetten a félénkebb férfiakat szeretik.
Vagy nem tudsz semmit sem elintézni, nem vagy önálló? Az viszont valóban gáz.
Semmi nem szánalmas, maximum az ítélkezés.
Ne ítélkezzünk.
A mai kor emberének a legnagyobb baja az önszeretet hiánya és innentől fakad a rossz önértékelés.
Ha elfogadjuk és szeretjük önmagunkat, ez észrevétlenül megoldódik.
Én egy gyakorlatot csinálok 3 hónapja és sok dolog változott az életemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!