Fiúk nektek bejönne egy kis mellű de kerek seggű csaj?
Figyelt kérdés
világosbarna haj, nagyon világoskék szem, 88cm csípő 58cm derék 72cm mellbőség, optimista mosolygós lány???2015. márc. 23. 11:18
11/30 anonim válasza:
Ezt nem tudom megmondani amíg nem látok róla képet.
12/30 anonim válasza:
Ha van a fejedben is vmi,akkor talan, amugy nekem nagyon lohaszto lenne,ha nagyon buta lenne pl., de ez is megoldhato vegul is olyan ponyvaregenyesen.
13/30 Interferencia válasza:
72 cm mellbőség, 70 körüli mell alatti körméret, és B kosár. Itt valamelyik nem stimmel.
14/30 anonim válasza:
Nem ez miatt jönnék össze veled, bár nyilván először a külsőt nézi mindnmi, de semmi baj az alakoddal, hát még ha a belsőd is szinpatikus akko simán :D
22/f
15/30 anonim válasza:
a vékonyság és a jó kis kerek s...gg százszor izgatóbb, mint akármekkora mell
16/30 anonim válasza:
Szeretem a vékony lányokat. Ők szebbek.
23F
17/30 A kérdező kommentje:
és az nagyon gáz ha az utcán nem takarja el semmi a fenekem akkor megbámulnak vagy beszólnak?
2015. márc. 23. 13:22
18/30 Interferencia válasza:
Meztelen fenékkel nem csoda.
19/30 A kérdező kommentje:
hajj már csak a poló nem takarja el de gatya van!!! xD
2015. márc. 23. 15:52
20/30 MMA-Warriors válasza:
AZ nem ojan .... Pont kézre való ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!