Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejönne egy ilyen...

Nektek bejönne egy ilyen csaj? (Kép nincs, leírás van)

Figyelt kérdés

Külsőre: Magas, átlagos/sportos testalkat (175 cm, 65 kg). Hosszú barna haj, és zöldes-barna szem.

Két kisebb tetoválás a testen, egy orrpiercing (kis kő). 85/B-s mellek.

Öltözködésben: inkább farmer, póló vagy topp. Néha kosztüm nadrág és magassarkú. Nyáron sort és topp.

Tulajdonságok: Kissé mozgékony, igényli a "kimozdulást", társaságot. Szeret bulizni, sportolni (szinte bármit), olvasni, filmet nézni (thriller és vígjátékok),

zenét hallgatni, csocsózni, néha a gépen játszani, biliárdozni, dartsozni, utazgatni, fotózni, kirándulni és főzni.

Viszont néha csak "létezni" szeret, dögleni és pihenni.

Szexben szereti: 69, orális játékok (mindkét fél részéről), magát a szexet, nyitott. Anált nem szereti, és a durvább/agresszívdolgokat.

2013. júl. 9. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szimpatikusnak tűnik, de az orrpiercing, meg a tetoválás nagyon nem jön be.
2013. júl. 9. 09:27
 2/6 anonim válasza:
Nagyon is bejon, igy az egesz ahogy van. A csocso +10 pont. Kar, hogy alacsonyabb vagyok. :)
2013. júl. 9. 09:34
 3/6 compactegon ***** válasza:
osti kérdés. kinek ne jönne be egy "ilyen"? :)
2013. júl. 9. 10:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos van olyan, akinek nem jön be :D Nem mindenki egyforma :D
2013. júl. 9. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejössz :D
2013. júl. 9. 10:04
 6/6 xKakashix ***** válasza:
Életem te vagy a méretem :D
2013. júl. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!