Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Aki a husisabb, telt...

Fiúk! Aki a husisabb, telt lányokat részesíti előnyben, az miért pont őket? Megindokolnátok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 23:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
34%
Én kifejezetten a husisabb lányokat kedvelem, de ez az utóbbi már sok - nem arányos a zsír eloszlása ugyanis rajta, ugyanolyan széles a dereka, mint a csípője, a melle pedig kicsi, a feneke nem igazán domború. Ilyen alkatú nőnek az áll jól, hogyha vékony. A több zsír akkor áll jól a nőnek, ha kifejezetten bögyös-faros típusú. Ez a lány nem az.
2015. márc. 23. 00:34
 22/33 Interferencia ***** válasza:
Na csak megkaptátok, amit kezdetektől fogva akartatok. :D
2015. márc. 23. 00:36
 23/33 Interferencia ***** válasza:
Most teljesen összetöröd szegény kérdezőt.
2015. márc. 23. 00:46
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem árt tisztába tenni a dolgokat, ha már rákérdezett. Eddig a kérdező többé-kevésbé lapos hasú és viszonylag vékony derekú lányokat linkelt be. De ő nem lapos hasú és viszonylag vékony derekú lány. Felesleges áltatnia magát, ebből fogynia kell.

Ez olyan, mint ahogy megnézik a nők Jennifer Lopez vagy Amber Rose képeit, és aztán azt gondolják, nekik is szuperjó testük van, mert őnekik is hatalmas nagy a seggük. Csakhogy ez a segg az rohadtul nem az a segg ám.

2015. márc. 23. 00:52
 25/33 Interferencia ***** válasza:
Szerintem így már jobb. Ma nagyon empatikus vagyok.
2015. márc. 23. 00:57
 26/33 anonim ***** válasza:
90%
Én megdugnálak azért kérdező!
2015. márc. 23. 01:00
 27/33 A kérdező kommentje:
Már dolgozom rajta, csak sajnos legelőször a fenekemről megy le minden:/ A hasamma lnem tudok mit kezdeni, de szerintem ez már egy másik kategóriás kérdés:D
2015. márc. 23. 01:00
 28/33 Interferencia ***** válasza:
Akkor ezen felesleges is tovább görcsölnöd, mert nincs helyi zsírégetés. Nem te döntöd el, hanem a génjeidben van kódolva, hogy mikor honnan fogysz.
2015. márc. 23. 01:10
 29/33 anonim ***** válasza:
szexisebbek meg aranyosabb puncijuk van legtöbb nek
2015. márc. 23. 07:48
 30/33 anonim ***** válasza:
bár ojanok ezek a képeid mintha a 18 ik századba készült volna, de attól függetlenül jo és én felpróbálnálak irj ha benne vagy nem bánod meg
2015. márc. 23. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!