Dundi, molett lányok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Telt, testes lánnyal, hölggyel ismerkednék... :)
Írj nyugodtan :P
26F
2015. márc. 21. 00:50
3/7 anonim válasza:
Ha ti nem vagytok kövérek, akkor nem értem, miért akartok kövér csajt magatoknak. Másrészt meg kövérként tudom, hogy csak csettinteni kell az ilyen lányoknak, és már rohannak is. :D
4/7 anonim válasza:
innen szedtem fel egy dagi csajt.Kuvara dilis volt :D
5/7 anonim válasza:
Kedves 3. válaszoló!
Én sajnos nem így vettem észre.. :/
6/7 anonim válasza:
A dundi és a molett nem egyenlő a kövérrel! Inkább a telttel, ami nekem is nagyon bejön.;)
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy minden molett hölgy, csettintésre ugrik.
Én sem ugrom csettintésre.
Másrészt mi baj van abból, hogy valaki molett nővel/lánnyal akar ismerkedni. Valakinek ez jön be. Másrészt nem hiszem, hogy az ilyenek valami betegséget terjesztenének, vagy idióták, ők is ugyanolyan emberek mint te vagy más.
Ismételten, molettként nem tartom magam őrültnek, nincs fertőző betegség, és ugyanolyan érző ember vagyok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!