Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti hogy viszonyultok a...

Lányok ti hogy viszonyultok a férfiaknál a szörzethez?

Figyelt kérdés
Arc és egyéb területeken.
2015. márc. 22. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Csak abban az esetben viselném el a szőrtelenítést, ha nagyon durva esetről lenne szó (pl. erős szőrzet az egész háton, az elég undorító). Viszont visszafogott szőrzet a test minden táján jól mutat egy férfin, nem bírnám elviselni egy teljesen csupasz pasi látványát, nekem az nem tetszik.

20L

2015. márc. 22. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Egy férfi legyen szőrös. Pont.
2015. márc. 22. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem zavar a szőr. Sőt, a melkason, hason lévő nem túl nagy szőrzet még tetszik is. A szőrtelenítéssel sincs gondom bizonyos keretek közt. Pl. a lábát ne gyantáztassa, az már nagyon sok lenne.
2015. márc. 22. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Ágyék tájon jobb, ha visszanyírja, nem muszáj borotválni, csak a túl dús szőrzet irritálja a csiklómat. Arcon borosta, szakáll, ha jól áll. Máshol meg nem tetszik, ha szőrtelenít.
2015. márc. 22. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

én a nem szőröset szeretem úgy általában mindenhol

szerencsére van párom, más lehet a majomnál is szőrösebb

24L

2015. márc. 22. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem alap a szőrtelenítés ágyék tájon, hónaljon, mellkason, és ha szőrös akkor háton. Nem szeretem ha nagyon szőrös valaki. A párom így csinálja, egyébként meg egyéni kinek mi tetszik. 23/N
2015. márc. 22. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
egy férfi legyen szőrös. nyilván ha pl a háta szőrős az nem jó, és az ellen illik tenni valamit, de máshol nem zavar.
2015. márc. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!