Itt kinek milyen volt az első csókja? 14L
Csak mert én nagyon izgulok miatta, hogy majd elrontok valamit... :-(
Még soha sem kerültem semmien helyzetbe, majd egy vagy két év múlva... Csak... Félek, nektek milyen volt?
Mit csináljak majd?
Tudni fogom, hogy az a jó, aki kapja? :-$
14L
Kicsit "gázul" hangzik de én nem emlékszem rá... :D
még a nyolcadikos bankettemen történt (14 voltam), kicsit iszogattunk és igen összemelegedtem egy lánnyal és megtörtént a csók (a haverok elmondása szerint) kb. 20 percig tartott a "kapcsolat"
mind1 am én ennek nem adok túl nagy jelentőséget.
18f
20 éves voltam, neten ismertem meg a fiút. Nagyon nagy összhang volt, olyan figyelmes volt én meg egyből beleszerettem első találkozásnál. Tudta, hogy még nem csókolózhat, úgyhogy mikor ültünk a szobámban egymás mellett, megkérdezte, hogy adhat-e egy szájrapuszit. Mondtam, hogy igen, de közben szó szerint remegtem.
Aztán mondta, hogy a csók az ennél annyival másabb, hogy a nyelve is összeér a nyelvemmel, aztán elkezdtünk csókolózni. Eszméletlen érzés volt.
Az enyém nagyon rosszul sikerült xD valószínűleg még "nem álltam készen" vagy túl izgultam az egészet, vagy nem tudom .. :/ 13 éves voltam és a randi végén mikor indultam haza, már háttal voltam neki mikor megfogta a kezem és megfordultam erre a fiú hirtelen megcsókolt. Én meg annyira megilyedtem, hogy elhúztam a fejem. Nagyon gáz volt xDD (most mondhatjátok hogy szerencsétlen vagyok stb. De én sem értem magam) De aztán másnap ujra megpróbáltuk és akkor is annyira izgultam, hogy elrontottam/tuk és összekoccant a fogunk xD
Azóta már sokkal jobban megy, de azért Örülök, hogy túl vagyok az elsőn :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!