Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt kinek milyen volt az első...

Itt kinek milyen volt az első csókja? 14L

Figyelt kérdés

Csak mert én nagyon izgulok miatta, hogy majd elrontok valamit... :-(

Még soha sem kerültem semmien helyzetbe, majd egy vagy két év múlva... Csak... Félek, nektek milyen volt?

Mit csináljak majd?

Tudni fogom, hogy az a jó, aki kapja? :-$

14L

2015. márc. 22. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kicsit "gázul" hangzik de én nem emlékszem rá... :D

még a nyolcadikos bankettemen történt (14 voltam), kicsit iszogattunk és igen összemelegedtem egy lánnyal és megtörtént a csók (a haverok elmondása szerint) kb. 20 percig tartott a "kapcsolat"

mind1 am én ennek nem adok túl nagy jelentőséget.

18f

2015. márc. 24. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:

20 éves voltam, neten ismertem meg a fiút. Nagyon nagy összhang volt, olyan figyelmes volt én meg egyből beleszerettem első találkozásnál. Tudta, hogy még nem csókolózhat, úgyhogy mikor ültünk a szobámban egymás mellett, megkérdezte, hogy adhat-e egy szájrapuszit. Mondtam, hogy igen, de közben szó szerint remegtem.

Aztán mondta, hogy a csók az ennél annyival másabb, hogy a nyelve is összeér a nyelvemmel, aztán elkezdtünk csókolózni. Eszméletlen érzés volt.

2015. márc. 24. 16:43
 13/15 anonim válasza:

Az enyém nagyon rosszul sikerült xD valószínűleg még "nem álltam készen" vagy túl izgultam az egészet, vagy nem tudom .. :/ 13 éves voltam és a randi végén mikor indultam haza, már háttal voltam neki mikor megfogta a kezem és megfordultam erre a fiú hirtelen megcsókolt. Én meg annyira megilyedtem, hogy elhúztam a fejem. Nagyon gáz volt xDD (most mondhatjátok hogy szerencsétlen vagyok stb. De én sem értem magam) De aztán másnap ujra megpróbáltuk és akkor is annyira izgultam, hogy elrontottam/tuk és összekoccant a fogunk xD

Azóta már sokkal jobban megy, de azért Örülök, hogy túl vagyok az elsőn :D

14/L

2015. márc. 24. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Az en elso csokom.... nemvolt:'D
2015. ápr. 6. 16:57
 15/15 anonim válasza:
Én már tudtam előre hogy úgy nagyjából mikor lesz úgyhogy nagyon nagyon rástresszeltem... És akkor is stresszeltem úgyhogy nagyon béna voltam... És nagyon nyálas volt.. De attól függetlenül hogy béna voltam én jó emlékként emlékszem vissza rá :)
2016. jún. 18. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!