Kínos a szitu, mit tehetnék?
a ku_*vázást illetve kioktatást kerüljük...
Tegnap életemben először ittam, és kicsit sok lett.
Azt mondják, hogy csókolóztam egy fiúval, viszont elvileg alakulóban van neki valami.
én erre nem emlékszem, a nagyobb gond, hogy aki mesélte, az másnak is elmondta, és az osztály, évfolyam ettől fog zengeni holnap.
nem tudom hogy viselkedjek vele, illetve szinte biztos, hogy hónapokig azt fogom hallgatni, mekkora kurv4 vagyok.
Viszont nem tudtam mennyire árt a pia, vagy mennyire nem, és ezen szerintem mindenki átesik.
17/l
Semmit nem tudsz. Hagy lecsengeni!
És! Ne huzd be füled farkad ha pusmognak mutogatnak cikiznek!
Ha meglátják rajtad véged!
Az előbbi válaszadónak igaza van.
Én amit tennék, hogy elkezdenek ezzel heccelni, akkor mond meg, hogy elnézést, ittál. Ha a csávónak alakulóban van valami egy másik lánnyal, akkor a srác leírta magát... Minek csók.zik veled ha alakulóban van?
A tinik élete nehéz, mert bonyolulttá teszik a hülye el- és megítélősdi szokásaikkal.
Túl fogod élni.
Jegyezd meg, az alkohol soha nem mentség!:)
De ettől nem vagy kurv4. Hallod, csókolóztál egy sráccal, nem a világ vége. Kurv4'nak max. akkor hívhatnának, ha le_szoptad volna vagy még több...
Szerintem nem volt semmi oltári gázos ebben a dologban...Aki emiatt bánt, azért elmagyaráznám neki, mi is a kurv4 jelentése :)
Mit tehetnél? Szerintem most nem sok mindent. Várd meg, hogy mi lesz belőle. Reméld, hogy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!