Lányok őszintén ti is észrevettétek, hogy itt Magyarországon a legtöbb fiú nem mer próbálkozni legalábbis a normálisak?
En nem veszem eszre. Sot van hogy mar nekem rossz hogy vissza kell utasitani, mert amugy normalisak
16L
Végre van valaki,aki ezt is észrevette.Jó pár éve ezt próbálom itt elmagyarázni az embereknek,de persze fel sem fogják,csak a másikat hibáztatják...
Én sem merek már próbálkozni,mert nagyon sok visszautasítást kaptam,de mellé még megalázást,kinevetést is kaptam bőven.Pozitívumot meg még soha,így aztán még barátnő közelbe nem jutottam még.Mert mindenki csak a leghelyesebbel áll szóba,a többi meg megy a levesbe...
23/F
Jól mondja az előttem válaszoló végre valaki ezt is észre vette.Én jó magam is 1 ilyen helyzetben vagyok jelenleg hogy már 2 hónapja tetszik egy lány a buszon de nem merem leszólítani..Ennek több oka is van nem tudom hogy bejövők-e neki,vissza utasítás,maga a helyszín...stb
Arról meg nem is beszélve hogy a Normális fiúkat vissza utasítják a gyökereket meg megtartják. Ettől félek én is mivel mindig a lány dönteni hogy mi lesz. Nem akarom magamat dicsérni de nem öltözködök rosszul illetve nem is nézek ki rosszul De sokszor látok az utcán olyan lányokat meg az ismerőseim között is van olyan aki szép,nem beképzelt gyökér,rendes..stb és olyan pasijuk van hogy az szégyen..
Öltözködni nem tud,úgy néz ki a csávó mint egy fog piszka, és ha ne soroljam a többit...Nem értem.
A Mondás azt mondja hogy " Nem a Külső számít hanem a belső . Hát én meg azt mondom hogy mind2.
18/f
Sose voltam külföldön, így nincs viszonyítási alapom, de nem vettem észre, hogy nem mernének kezdeményezni a pasik. Azt amúgy sose értettem, hogy a lányok miért nem mennek oda egy fiúhoz, hogy ha annyira bejön nekik. Csak várják a sült galambot utána meg sírnak, hogy nem kellenek senkinek.
Több oka is lehet, hogy miért nem próbálkozik egy férfi, régebbi rossz tapasztalatok, nem küld az adott lány jeleket, hogy vevő lenne az ismerkedésre, félénkség, stb.
Engem nem zavar, hogy ha nekem kell felkeltenem egy pasi érdeklődését és rányomulnom, jó érzés meghódítani. ;)
Taps Kérdező csak ennyit tudok írni... És ha valóban így gondolod,akkor pedig ne várd,hogy odamenjenek hozzád.Majd odamegy hozzád az,akinek pont csak arra kellesz és kész.
Meg mennyire harcolnak a nők,hogy jajj egyenjogúság így meg úgy,de kezdeményezni meg megtenni az első lépést azt ráhárítják a férfiakra,meg jajj hát az nem a mi dolgunk blablabla...
Ennyi erővel mi férfiak is mondhatjuk,hogy nem a mi dolgunk és kész is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!