Ti hogyan tennétek túl magatokat ezen? Korkülönbség.25L
Figyelt kérdés
Megvan a vonzalom, de a korkülönbség miatt tuti nem lehet kaocsolat köztünk, max szex. Borzasztó érzés. :( 6 év a javamra...2015. márc. 21. 21:25
2/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne kapcsolat?Ha mindketten akarjátok akkor simán.
3/12 anonim válasza:
Miért kéne, h túltedd magad ezen?
Nagymamám 6 évvel volt idősebb nagyapámnál és minden rendben volt. Az én párom meg 17évvel idősebb nálam. Régóta együtt vagyunk.
25L
4/12 anonim válasza:
őszinte legyek? 6 év fiú lány között olyan mint lány fiú között csak a másodikat furcsábbnak tartják, de azért tartják furcsának, mert a lányok előbb érnek. én elvileg lélekben 33 éves vagyok 14/F... szóval nem értem mi a baj?
5/12 aladar12 válasza:
akármelyik irányban is van, ott már nem akkora a korkülönbség.
6/12 anonim válasza:
6 év az nem sok, pláne ha a nő javára van.
7/12 A kérdező kommentje:
Eddig csak a szex felé hajlott. Talán ont ezért. + egyszer kérdezte, h járnék e vele, ha tegyük fel ő lenne az idősebb...
2015. márc. 21. 21:31
8/12 anonim válasza:
Ha jól megvagytok, akkor miért ne lehetne komoly kapcsolat? Nem azt kell nézni, hogy ki az idősebb, az a hat év nem borzasztó, még akkor sem, ha te vagy az idősebb. Na és? Ez egyáltalán nem kóros dolog, szerintem próbáljátok meg, ha mindketten úgy érzitek, hogy összeillenétek.
9/12 veteran1978 válasza:
Szerintem nem olyan túl sok az a 6 év korkülönbség hogy akadály lenne!
10/12 anonim válasza:
Ó, 6 év? Én 7 évig jártam egy nálam 5 évvel fiatalabb fiúval, és a szakításnak ehhez semmi köze nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!