Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még olyan fiú, aki nem a...

Van még olyan fiú, aki nem a kikent cicababákat szereti?

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy mindenki csak a külsőségekre megy és már nem számït az, hogy mi van belül. Csak az élvezet a fontos, utána eldobják a másikat. Nem vagyok túl kihívó, mondhatni egyáltalán nem. Próbálok közeledni, de kapcsolatot nem akarnak, csak az ágyukba vinni. Nem tudom mi lehet a baj:/

16/L

2015. márc. 21. 16:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem, nincs semmilyen komplexusom, vagy hátrányos kinézetem. Talán annyi, hogy kicsit husibb vagyok, de személyiségre vidám, kedves, kerülöm a konfliktusokat és szeretek beszélgetni. Amolyan átlagos lány vagyok.
2015. márc. 21. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, van még olyan fiú. Én is ilyen vagyok. És hidd el, sokan vagyunk ilyenek! :)
2015. márc. 21. 16:29
 13/20 CptTomato ***** válasza:

Átlagos... igen.. szürke... nem kitünő... stb...

Erről beszéltem.

2015. márc. 21. 16:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Az átlagos is relatív:)

A személységemmel szerintem nincs gond, persze ki minek gondol, az vagyok annak. A külsővel sincs, társastáncolok, szinten tartom a testem. Vak aki szerint érettebb vagyok az életkoromnál, persze ezzel nem dícsérni akarom magam, csak ezt mondják. Szívesen meghallgatom mások problémáit és ha tudok segítek.

2015. márc. 21. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok számomra csak arra valók, hogy utánuk nézzek, megstíröljem a mellét, seggét és szia. Egy szolidabb lányt sokkal jobban megnézek magamnak. És ők jobban is bejönnek nekem, sokkal könnyebben el tudnék velük képzelni egy kapcsolatot, mint egy olyan lánnyal aki minden reggel fejest ugrik a Diszperzites vödörbe. :) 17/F
2015. márc. 21. 16:46
 16/20 CptTomato ***** válasza:

IGEN!!! Értem hogy relatív, azért írtam hogy függ hogy milyen közösségben élsz... ha prostik között élsz akkor kifognak nézni ha ingyen szexelsz.... ha prűd emberek közt kifognak nézni hogy szexelsz..... stb stb.

A kifognak nézni még jelentheti ezen esetekben azt is hogy nem érti(k).

2015. márc. 21. 16:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Már azt hittem, hogy mindenkinek csak a mű lányok kellenek. De örülök, hogy vannak még ilyen srácok is:)
2015. márc. 21. 16:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Közösség...hm. Itt mindenki összefekszik mindenkivel:/ Én meg nem szeretnék senkinek az "egyéjszakása" lenni.
2015. márc. 21. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Van még olyan nő, aki nem a bunkó, gazdag, izmos (Szürke) férfiakat szereti?
2015. márc. 21. 17:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Jelen
2015. márc. 21. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!