Van még olyan fiú, aki nem a kikent cicababákat szereti?
Azt érzem, hogy mindenki csak a külsőségekre megy és már nem számït az, hogy mi van belül. Csak az élvezet a fontos, utána eldobják a másikat. Nem vagyok túl kihívó, mondhatni egyáltalán nem. Próbálok közeledni, de kapcsolatot nem akarnak, csak az ágyukba vinni. Nem tudom mi lehet a baj:/
16/L
Igen. És nem is kellek még a kutyának sem.
18/F
Én már olyan szintre lesüllyedtem, hogy mindegy csak puncija legyen...
22f
Nekem se kellenek az olyan csajok
20/f
4# A cicababa alatt én azt értem, hogy kb kéttonna simk van rajta, mindíg a legmárkásabb cuccokban jár, a plázában tölti a szabadidejét, szóval a külső a fontos neki és általában nincs túl sok minden a fejében.
Persze, szerintem az alap dolog, hogy egy nő/lány adjon magára.
Nem támogatom a túlzott kihívóságot, de azért szeretném felhívni a figyelmet hogy ha ilyen emberekkel vagy körülvéve akkor bizonyos fokig alkalmazkodni kell különben ugyanaz a helyzet áll fent mint a legtöbb itt lézengő tini srácnál:
"Jajj nincs barátnőm/Jajj de tetszik valaki, de hogy bármit is tegyek az ügy érdekében ahhoz túl gyökér vagyok..."
Ha azt akarod hogy észre vegyenek netán felakarod hívni magadra a figyelmet ahoz tenni kell, főleg ha valamiért amúgy nem vagy feltűnő.
Nem feltétlen kell ehhez smink vagy szeméremdombig kivágott dekoltázs, sem nem olyan szoknya amiből kilátszik a csiklód, egy személyiség is lehet olyan vonzó mint egy szép test. A személyiségeddel is lehet hódítani.
Viszont ha nem vagy szociális és egy szürke egyén vagy akkor vagy légy türelmes, vagy pedig tegyél ellene.
Mit értesz pontosan cicababa alatt ?
Mert általában ezt azok a lányok használják akik valami miatt a háttérbe szorulnak, és ezzel próbálják hárítani a kudarcaikat illetve a sikertelenségüket.
Ma már elég nehezen találsz olyan fiút, aki akár éveket is várna rád ha te úgy akarod. Van rá esélyed, de nem valószínű.
Bátran ki merem jelenteni, hogy a mai 16 éves lányok legalább fele már nem szűz, ezzel nem azt mondom, hogy dobd oda magad bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!