Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még olyan fiú, aki nem a...

Van még olyan fiú, aki nem a kikent cicababákat szereti?

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy mindenki csak a külsőségekre megy és már nem számït az, hogy mi van belül. Csak az élvezet a fontos, utána eldobják a másikat. Nem vagyok túl kihívó, mondhatni egyáltalán nem. Próbálok közeledni, de kapcsolatot nem akarnak, csak az ágyukba vinni. Nem tudom mi lehet a baj:/

16/L

2015. márc. 21. 16:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Igen. És nem is kellek még a kutyának sem.

18/F

2015. márc. 21. 16:08
 2/20 anonim ***** válasza:
nekem inkább iylen aranyos csaj kéne mint cicababa :D
2015. márc. 21. 16:09
 3/20 anonim ***** válasza:

Én már olyan szintre lesüllyedtem, hogy mindegy csak puncija legyen...

22f

2015. márc. 21. 16:10
 4/20 anonim ***** válasza:
Én elvárom, hogy adjon magára. A cicababa kinek mit jelent, ez teljesen relatív :O És nekem egy kapcsolatban evidens a szex is.
2015. márc. 21. 16:11
 5/20 anonim ***** válasza:

Nekem se kellenek az olyan csajok

20/f

2015. márc. 21. 16:11
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem az elvárásaim azok, hogy nagyon jól nézzen ki a csaj, és az átlagnál egy picivel, de tényleg csak egy picivel legyen értelmesebb. De az se baj ha kicsit buta, mivel ahogy írtad, ágyba akarom vinni.. Ez van. :'D Én is ismerek olyan lányt mint te, de nem jönnek be a visszahúzódó, nem népszerű, egyszerű lányok.
2015. márc. 21. 16:14
 7/20 anonim ***** válasza:
A lányok panaszkodnak a fiúkra és fordítva.Mindkét nem ugyanazzal vádolja a másikat.Hol az igazság?
2015. márc. 21. 16:14
 8/20 A kérdező kommentje:

4# A cicababa alatt én azt értem, hogy kb kéttonna simk van rajta, mindíg a legmárkásabb cuccokban jár, a plázában tölti a szabadidejét, szóval a külső a fontos neki és általában nincs túl sok minden a fejében.

Persze, szerintem az alap dolog, hogy egy nő/lány adjon magára.

2015. márc. 21. 16:15
 9/20 CptTomato ***** válasza:

Nem támogatom a túlzott kihívóságot, de azért szeretném felhívni a figyelmet hogy ha ilyen emberekkel vagy körülvéve akkor bizonyos fokig alkalmazkodni kell különben ugyanaz a helyzet áll fent mint a legtöbb itt lézengő tini srácnál:

"Jajj nincs barátnőm/Jajj de tetszik valaki, de hogy bármit is tegyek az ügy érdekében ahhoz túl gyökér vagyok..."

Ha azt akarod hogy észre vegyenek netán felakarod hívni magadra a figyelmet ahoz tenni kell, főleg ha valamiért amúgy nem vagy feltűnő.

Nem feltétlen kell ehhez smink vagy szeméremdombig kivágott dekoltázs, sem nem olyan szoknya amiből kilátszik a csiklód, egy személyiség is lehet olyan vonzó mint egy szép test. A személyiségeddel is lehet hódítani.

Viszont ha nem vagy szociális és egy szürke egyén vagy akkor vagy légy türelmes, vagy pedig tegyél ellene.

2015. márc. 21. 16:17
 10/20 anonim ***** válasza:

Mit értesz pontosan cicababa alatt ?

Mert általában ezt azok a lányok használják akik valami miatt a háttérbe szorulnak, és ezzel próbálják hárítani a kudarcaikat illetve a sikertelenségüket.

Ma már elég nehezen találsz olyan fiút, aki akár éveket is várna rád ha te úgy akarod. Van rá esélyed, de nem valószínű.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a mai 16 éves lányok legalább fele már nem szűz, ezzel nem azt mondom, hogy dobd oda magad bárkinek.

2015. márc. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!