Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak hülyít szerintetek?

Csak hülyít szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egy ideje beszélek facebookon. Ő írt rám, előre csak látásból ismertük egymást. Eleinte mindig ő írt rám, aztán vagy 2szer írtam neki én is, nem többször, inkább mindig vártam, hogy ő keressen. De egy ideje már nem ír vissza, max csak naponta kétszer válaszol és ennyi. Pedig fent van többször is. Így mostmár el se köszönünk egymásnak, hanem szinte csak üzenetben beszélünk. Volt hogy elköszöntem tőle egy este direkt, mert kíváncsi voltam hogy utána is fog-e keresni, és keresett is. Csak aztán megint alig írt. Már felhozta a talit is, de nekem nem volt jó az időpont úgyhogy még nem volt semmi. De miért ilyen, hogy egy ideje alig ír, viszont mégis keres ha elköszönök tőle? Hülyít szerintetek?
2015. márc. 21. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
azért ír lassan mert a képeidre veri..és egy kézzel nehezebb írni!
2015. márc. 21. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Hülyít!

2015. márc. 21. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Az #1válaszoló igazat mond XD.De tényleg,igen hűlyit.
2015. márc. 21. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Honnan ismeritek egymást? Hány évesek vagytok? Bizonyos érzések miatt nehéz beszéli, talán neki írásban sem könnyebb. Fél év múlva jobban el tudod dönteni hogy mit kezdj vele.
2015. márc. 24. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!