Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudom, hogy a srác...

Honnan tudom, hogy a srác csak hülyít?

Figyelt kérdés
Facebookon nagyon jól elbeszélgetünk,dícsérget,becézget(külső embernek olyan lenne ,mintha egy párt alkotnánk).2 hónapja beszélünk lassan.Alig idősebb nálam ,szinte korombeli,egy kerületben lakunk gyakran megyünk ugyan azzal a busszal haza,de ott még csak köszönni se köszön maximum mosolyog.16/L

2015. jan. 29. 07:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem mer odamenni hozzád, szégyellős, fél. Ha hülyítene, akkor pont hogy a buszon is próbálna minél inkább rád szállni, plusz két hónap alatt már bőven rádunt volna és más prédára lesne. Legközelebb köszönj rá te a buszon és menj oda hozzá nyugodtan :)
2015. jan. 29. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában mindig utólag jön rá az ember, ez benne a rossz.
2015. jan. 29. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani, vannak emberek akik hónapokon (éveken) át képesek hülyíteni a másikat minden szemrebbenés nélkül.

Légy óvatos, ne bízz meg senkiben és főleg ne add oda magad hamar neki.....ha nem csak hülyít az idő múlásával egyre inkább kiderül :)

2015. jan. 29. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki dícserget,istenít fb.-n, a buszon +nem is köszönöm akkor szerinted mennyire lehet komoly?
2015. jan. 29. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!