Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most én csúnyulta meg vagy a...

Most én csúnyulta meg vagy a facebook óta a csajok tényleg nem adnak már úgy jeleket suliban, utcána csak a fészbukon mernek nyomulni a fiúkra?

Figyelt kérdés
Jó volt, mikor pár éve még a csajok utcána rám mosolyogtak rólam súgdolozótk a barátnőikkel és közben néztek engem, meg hangosan jeleztek egymásnak ha épp arra jártam, most meg mind a telójába van belemerülve és a kezdeményezést is a fészen kapom már csak. Nekem úgy hiányzik a személyes jelzés, flört, próbálok szemezni velük, de mintha ellennének a saját világukban a telójukba bújva. :/
2015. márc. 20. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
just fakbook things...
2015. márc. 20. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Üdv a 21. században. Most keltél?
2015. márc. 20. 21:28
 3/3 MolotovPunk ***** válasza:

Igen,teljesen jól írtad le.Mármint azt a részt,hogy szinte majdnem mindenki bele van bújva a mobiljába a facef*o*s miatt.Én olyan emberekkel már bulizni sem szeretek elmenni.

Én is a személyes kapcsolatok mellett teszem le a voksom,ezért nem is használok fészet.

Az meg,hogy sokan ott keresnek kapcsolatot elég ciki és gáz...

Azért szerencsére vannak még emberek,akik buliban buliznak és nem nyomkodják az okos kütyüjeiket.

2015. márc. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!